Jon Sníh +1 (75) Rickard Karstark -1 (7) Edmure Tully 0 (16) Benjen Stark +2 (52)
Jon Sníh: jedna z mých oblíbených postav, takovej správňák pravej Stark. To že spal s Ygritte mu nezazlívám. Neměl moc na výběr (vezmeme-li v potaz situaci a to jak na něj Ygritte tlačila - na 17-letýho chlapa to vydržel sakra dlouho). Taky se mi líbí, že nechal jít divoký za zeď. Bylo to odvážné a nepopulární řešení. Ale myslím si, že tím zachránil tisíce životů (nejen divokých ale i jižanských). Sice nevím, jak je uživí, ale to není moje starost :))
Rickard Karstark: ze začátku mi byl sympatický. Ale po tom, jak zabil ty 2 rukojmí (byli to děcka sakra!) a ještě se smál Robbovi do obličeje: Myslím, že řekl něco ve smyslu: "Teď bude Robb dělat bububu, ale pak mi odpustí, stejně jako všem." Tzn. naznačil, že všichni můžou Robbovi s**t na hlavu, a podepsal si tím rozsudek smrti. Kdyby ho Robb nepopravil, nebyl by králem, ke kterému budou mít lordi respekt.
Edmure Tully: Oběť války a okolností. Pokadilo se mu na co šáhl i když to myslel dobře.
Benjen Stark: 1. průzkumník = drsoň, kterýho jen tak něco nezabije; DOUFÁÁÁM. Nejvíc je mi líbil v seriálu, tam je neuvěřitelně charizmatickej, takže body dávám sexy průzkumníkovi :)
OMG tady jeden týpek (Joe Gyry) zatrolluje a strhne se o tom debata jak blázen a každý na to píše svůj názor, event. žádá vysvětlení. Tu už jste všichni takoví Geeci a Aspergeři, že nepoznáte když si z vás někdo dělá srandu ???
Áno robil som si len srandu, Jon je podľa mňa adept na výhru celej súťaže a má tak neuveriteľne nudnú skupinu že som sa chcel trocha pobaviť. Prvotný plán bol vyjadriť nesúhlas s postupom Lyanny, preto ten koment o Benjenovy (Benjen Stark nič o ňom od prvej knihy nevieme, už len za to by si zaslúžil 2 body), ale potom ma napadlo že Jonovi neublíži ak mu bod zoberiem a vykreslím ho v zlom svetle. Pardon nechcel som nikomu urobiť na večer zle, stále som čakal kedy sa niekto opýta či to myslím vážne.
Komentáře
Jon Sníh +2 (73)
Rickard Karstark 0 (8)
Edmure Tully -1 (17)
Benjen Stark +1 (48)
Jon Sníh +1 (74)
Rickard Karstark 0 (8)
Edmure Tully -1 (16)
Benjen Stark +2 (50)
Jon Sníh +1 (75)
Rickard Karstark -1 (7)
Edmure Tully 0 (16)
Benjen Stark +2 (52)
Jon Sníh: jedna z mých oblíbených postav, takovej správňák pravej Stark. To že spal s Ygritte mu nezazlívám. Neměl moc na výběr (vezmeme-li v potaz situaci a to jak na něj Ygritte tlačila - na 17-letýho chlapa to vydržel sakra dlouho). Taky se mi líbí, že nechal jít divoký za zeď. Bylo to odvážné a nepopulární řešení. Ale myslím si, že tím zachránil tisíce životů (nejen divokých ale i jižanských). Sice nevím, jak je uživí, ale to není moje starost :))
Rickard Karstark: ze začátku mi byl sympatický. Ale po tom, jak zabil ty 2 rukojmí (byli to děcka sakra!) a ještě se smál Robbovi do obličeje: Myslím, že řekl něco ve smyslu: "Teď bude Robb dělat bububu, ale pak mi odpustí, stejně jako všem." Tzn. naznačil, že všichni můžou Robbovi s**t na hlavu, a podepsal si tím rozsudek smrti. Kdyby ho Robb nepopravil, nebyl by králem, ke kterému budou mít lordi respekt.
Edmure Tully: Oběť války a okolností. Pokadilo se mu na co šáhl i když to myslel dobře.
Benjen Stark: 1. průzkumník = drsoň, kterýho jen tak něco nezabije; DOUFÁÁÁM. Nejvíc je mi líbil v seriálu, tam je neuvěřitelně charizmatickej, takže body dávám sexy průzkumníkovi :)
Jon Sníh +1 (76)
Rickard Karstark +2 (9)
Edmure Tully -1 (15)
Benjen Stark +0 (52)
Jon Sníh +2 (78)
Rickard Karstark 0 (9)
Edmure Tully -1 (14)
Benjen Stark +1 (53)
Prvotný plán bol vyjadriť nesúhlas s postupom Lyanny, preto ten koment o Benjenovy (Benjen Stark nič o ňom od prvej knihy nevieme, už len za to by si zaslúžil 2 body), ale potom ma napadlo že Jonovi neublíži ak mu bod zoberiem a vykreslím ho v zlom svetle. Pardon nechcel som nikomu urobiť na večer zle, stále som čakal kedy sa niekto opýta či to myslím vážne.
Jon Sníh +2 (80)
Rickard Karstark -1 (8)
Edmure Tully +1 (15)
Benjen Stark 0 (53)
Rickard Karstark 0 (8)
Edmure Tully -1 (14)
Benjen Stark +2 (55)