Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Mám Windows Movie Maker 6.0 na Win7. Chcem tam naimportovať obrázkové súbory, ale zakaždým, keď ich vyberiem a potvrdím, tak sa nič nedeje. Žiadne načítavanie, žiadna errorová správa, prosto sa nič nestane a teda mi nie úplne funguje video, ktoré má tieto obrázky, ktoré tam z nejakých dôvodov nemôžem naimportovať.
Skúšal som import ako z USB, tak z pevného disku, skúšal som .GIF, .JPG aj .PNG. Nič nejde.
Jinak já osobně to za nic zásadního nepovažuji. Nikdy jsem se nekoukal, na jakém místě jsem podle plkání. A Alek je navždy Ilúvatar tohoto fóra, i kdyby už nikdy nezazpíval...
Mně toho spoustu přibylo díky opravování v soutěži, takže jsem v tom v podstatě nevinně. :oops: :twisted:
A co se týče Aleka- vnímám ho jako éterickou bytost- nejde změřit, zvážit, spočítat, ale i tak je všudypřítomný... :king:
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/204737-pro-pracujici-chysta-hospodarska-komora-novinku-pracovni-kartu/
Ještě by mohli vytvořit karty se zdravotní dokumentací, kartu s občankou, kartu s absolvovaným vzděláním, kartu se čtenářským deníkem...
Děkuji osudu, že jsem byl vychován ještě v době, kdy nikdo nepřemýšlel, zda se smí/vyplatí nutit lidi přemýšlet a nést zodpovědnost za své chování.