Na filmu Ve Stínu mi strašně vadilo jak chodí lidi oblečený. Vypadá to jako by si hráli na gangstery a spíše na Ameriku 40 tých let než na Česko-slovensko let padesátých.
Po delší době jsem si všimnul, že v sobotu davali zajímavý filmy. Na jednom programu V Jestřábu třetina hollywoodu( Bana, Isaacs, Sizemore, Bloom jen toho "Jaimeho" jste si tam nevšimnul) vystřílí pár bloků Mogadiša. Na druhym Dicapriov Labyrintu Lží honí teroristy. Na třetim se Jean Reno probíjí přes zásahovou jednotku. Tomu říkám akční menů s porcí explozí navíc. Jinak je na Jestřábu a Labyrintu vidět, že Scottovi filmy podobnýho žánru mají sestupnou tendenci a to ještě vyrovnanější než od Gladiátora přes Království nebeské až po Hooda. Zase udžet kvalitu třeba Jestřába je hodně těžký
Jen je škoda, že všechny tyhle filmy dávají tak pozdě večer. Ale pořád lepší, než když ty neště zajímavější kousky dají až tak hodinu po půlnoci. Labyrint lží byl slabší (mám ráda R.Scotta, R.Crowea a špionážní filmy, nemám ráda DiCapria), ale mně to vynahradil Mark Strong, ten tam byl úžasný.
@brbr Na Oscara to podle mne nemá šanci. Mimo Evropu (Východní a Střední) to asi nikdo moc nepochopí, protože jde o atmosféru a není to tolik akční, romantické atd., aby to zaujalo třeba tím.
@Everett_Young Ospalá díra je skvělá. Sice nejsem moc objektivní, protože zbožňuji Tima Burtona, ale tenhle fil se fakt povedl. Ale na Caspera Van Diena z Hvězdné pěchoty mi nesahej, tam byl boží :)
Tak v Looperovi som sa nemohol pozerať na toho hlavného predstaviteľa (Levitta) až potom som si prečítal že jeho mali make-upom premeniť na Willisa. Brrr vyzeral čudne
U Loopera jsem měla problém vyrovnat se s tím, jak nesmyslná byla základní zápletka. Ale když se rozběhl příběh, pustila jsem to z hlavy a film jako celek se mi líbil.
Mě napadlo, kam plánujete jít na hobita? Já jsem chtěl jít do Premiere cinemas, ale zjistil jsem, že tam dávají v HFR (=48 fps) jenom verzi s českým dabingem, navíc ve 3D, raději bych 2D. Taky jsem čekal, že to budou vysílat v sále s novým zvukovým systémem. Asi se na to vykašlu a pujdu normálně v Brně.
Komentáře
Hej, ta nepredvidatelnost ju cini takou carovnou.
Labyrint lží byl slabší (mám ráda R.Scotta, R.Crowea a špionážní filmy, nemám ráda DiCapria), ale mně to vynahradil Mark Strong, ten tam byl úžasný.