ok, tak nápovědu rozšířím: hlášku říká herec, který se v tomto seriálu často převléká za ženu, postavě, kterou hraje herec, celosvětově známý především díky úplně jinému seriálu :D.
Ok, tak postava, která tu hlášku řekla, je hraná hercem, který se proslavil především díky jedné roli v seriálu z USA (přestože herec samotný je Brit), který byl nedávno ukončen. - to už je myslím docela velká nápověda :D.
Když už nezadáváte z filmů, mohli byste to aspoň rovnou sdělit při zadání, prosím? Ať tady jak idioti zbytečně nepřemýšlíme nad neexistující filmovou hláškou.
Nápověda, že to je ze seriálu, byla napsána hned (během hoďky). U Přátel to taky myslím nebylo řečeno. Je to moc velká nápověda a když to někdo zná, tak mu to ulehčí spoustu přemýšlení... však je to jen hra, ne? ;)
Hra by měla mít nějaká pravidla, jinak přestává být hrou. A že ta "nápověda" přišla po hodině a něco na tom nic nemění. Přemýšlení nad tím, co by to mohlo být, k té hře taky patří. (Přemýšlení, které bylo zbytečné a ty Přátele radši ani nebudu komentovat.) I když nepoznám přímo hlášku, tak se bavím tím, že zkouším odhadnout ve kterém filmu to mohlo zaznít. Nejednou jsem uhodla film, který jsem vůbec neviděla jen díky tomu, že jsem si dokázala zadání a nápovědy správně zařadit do scény či typu filmu.
Nevada má pravdu, hra by měla mít nějaká pravidla a tady jich snad není zas tolik, aby byl problém je dodržet :-) A když už z nich někdo vybočí, tak by bylo fajn, aby to napsal při zadání citátu:-)
Komentáře
League of Extraordinary Gentlemen, The
ok, tak nápovědu rozšířím: hlášku říká herec, který se v tomto seriálu často převléká za ženu, postavě, kterou hraje herec, celosvětově známý především díky úplně jinému seriálu :D.
edit:
Chcete další nápovědu?
ok... největší nápověda: v názvu je zvíře :D.
"KHAAAAAAAAAAAAAAN!!!"
Holt mám ráda řád a pořádek. Ale bez obav, nebudu do vašeho pobavení nikterak zasahovat.