Citáty z filmu

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování
1242527293074

Komentáře

• "Já řeknu živobytíčko a ty hned myslíš na práci!"
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Jen hádám: Lotrando a Zubejda? :D
  • Je to pětka.
    4- Luke zjistí, že Darth Vader je ultimátní záporák
    5- Luke zjistí, že Darth Vader je jeho otec
    6- Luke zjistí, že má sestru a přetáhne taťku na světlou stranu Síly
  • Hrátky s čertem?
  • @Michelle Áno. Tak pravil loupežník. :D
    V Lotrandovi bylo šolíchání ;)
  • @Krisa Ale jestli máš nějaký citát, tak ho klidně hoď ;-) Zrovna mě nic nenapadá...
  • Ono to fakt nebolo Toy Story? :D Myslel som že je to chyták.
  • Už mě něco napadlo :-) Z mého oblíbeného filmu:

"Dear God, make me a bird. So I could fly far. Far far away from here."
  • Brother, Help me!
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Není to až moc tuctová hláška? Mě napadá je Thor, ale pochybuji.
  • Everything the light touches is our kingdom.

Toto snáď pomôže.
  • Lví král? Říkal to ten zlej lev tomu hodnýmu, než ho shodil mezi ty pakoně nebo co tam běhalo? (Bratře, pomoz mi)...
  • Mně nic nepadá...klidně někdo nahoďte
  • Mám jeden luxusní, legendární hlášku z intra k počítačové hře... trochu starší, ale klasika a tato věta mě zaručeně vždy rozesměje:
    "Jeho bratr Archibald... nebyl tak dobrý."
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Heroes II :)
    Sakra, ty jsem nehrál :-/
    Heroesy mám probraný vpodstatě všechny, byť ne dohraný všehcny kampaně ve všech datadiscích. A ve čteyřce a šestce nemám dohranou ani základní kampaň. Ale dvojka, trojka a pětka jsou hry, u nichž jsem trávil skoro nejvíc času :)
    Já jsem začínal na trojkách. Takže když jsem pak zkoušel dvojky, připadalo mi to stejný, jen ošklivější a spousta věcí tam chyběla. Proto jsem to asi po hodině hraní zase odinstaloval :D
    Njn, to jsi nežil tou evolucí :)
    Jo, trojka je sice vyváženější a to všechno, ale dvojka je taková úžasně malebná, má hrozně roztomilou grafiku a vůbec :)
    To podle mě trojka taky :D
    Jo a v trojkách jsem kampaně nedohrál :-/ Vzpomínám si, že jsem skončil u drakobijce. Ve druhé misi, ta je časově omezená a musí se zabít pohádkoví draci na druhém konci mapy (na ostrově) mno a já jsem tam nestihl dojet. Chyběl mi jeden den navíc :D a protože jsem si to špatně uložil, musel jsem to hrát znovu. Tak jsem se nasral a od té doby jsem kampaně nehrál :D
    Ve trojce jsem skončil ve třetí kampani prvního datadisku (k Shadow of the Death jsem se nedostal). Je třeba tam zabít hrdinu s obrovskou armádou, kterej má navíc resurrection. Když jsem to hrál poprvý, myslel jsem si, jak ho konečně mám, a on mi to začal pod nohama oživovat. Je třeba se tam pořád teleportovat mezi dvěma hrady a nabírat postupně armádu, což mě přestalo bavit. Možná to jde ještě nějakým urá útokem hned na začátku ho dostat dřív, než je příliš silnej,a le to se mi neporařilo.
    Ty Shadow of Death jsou nejlehčí. Ty jsem odehrál všechny. Já hrál jen Heroes 3 Complete a tam jsou tyhle SoD jako první. Ty mě hodně bavily. Nejdřív zahraješ za elfa a za elfku. Pak za orka a toho mága co přešel k orkům. Když máš tyhle čtyři kampaně hotové. Hraješ za necromanta Sandra. Mrtně ho naexpíš a ve finálové kampani máš všechny čtyři první hrdiny. Armádu orků a elfů a musíš zničit Sandra kterého jsi si v předchozí kampani sám vylevloval. No prostě paráda :-)
    Tu misi co popisuješ si přesně nevybavuji. Za kterého hrdinu se v ní hraje?
    upraveno 15. listopadu 2012
    Za mágy, je to v datadisku Armageddon's Blade (jsem si nemohl vzpomenout), třetí kampaň, druhá mise.
    upraveno 15. listopadu 2012
    Dragon Slayer? Hraješ za Drakobijce. Proti tobě je Stronghold a cílem mise je osvobodit všechny doly od rezavých draků. Jo tak to jsem taky nedal. :D V téhle kampani se ti po první misi odemknou dvě mise naráz. Tohle je jedna z nich a ta druhé je s těmi pohádkovými draky, kterou jsem nedohrál :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.