Mně osobně se na rozdíl od spousty fanoušků seriálová Ygritte moc nelíbí. Ne, že by nebyla pěkná, ale já jsem si ji představoval divočejší, rozcuchanější, špinavější bez šedého kožešinové kompletu ala přehlídkové molo ale v nesourodé potrhané vrstvě hnusných kůží a kožešin.
Ja som si ju predstavoval tiež s nesúrodným oblečením, ale tak si ja predstavujem každého divokého. Toto šlohol nejakému Bratovi, toto má z oskalpovania kozy, toto ukradol nejakému inému Diokému. Prosto tu taká látka tu taká, rôzne.
Lysa - nemám ráda rozmazlené děti a ještě míň jejich matky, které za to můžou. Chápu, že se nezbláznila jen tak a že tomu předcházely traumatické události a je mi jí líto, ale na oblibě jí to u mě nepřidalo. A ke konci už byla řádně psycho... Arya - k mým oblíbeným postavám nepatří, ale taky proti ní nic nemám. Určitě bych ji nemínusovala... A je to zajímavá postava :-) Yoren - byl celkem sympatický, ale dlouho nepobyl, Arya si body zaslouží víc Meera - mám ji raději než Aryu, je chytrá, zajímavá, pomáhá Branovi...
Lysa - Další tragická postava, měla to sice těžké, ale to co provedla manželovi, který se k ní choval slušně, fér nebylo, uškodila svým bláznovstvím mnoha lidem, lituji ji za to, jak byla využita Malíčkem. Arya - Je to Stark, a má tuhý kořínek, ale k mým nejoblíbenějším postavám nepatří. Yoren - Další člen Hlídky hodný obdivu. Muž z lidu, neváhající obětovat vše. Meera - Je sympatická, ale vím o ní vlastně jen málo.
Komentáře
Ygritte +2 (64)
Arianne Martell +1 (56)
Nejvyšší septon / Nejvyšší vrabčák -1 (18)
Ygritte +1 (65)
Arianne Martell +2 (58)
Nejvyšší septon / Nejvyšší vrabčák -1 (17)
Ygritte +1 (66)
Arianne Martell +2 (60)
Nejvyšší septon / Nejvyšší vrabčák -1 (16)
Ygritte +1 (67)
Arianne Martell +2 (62)
Nejvyšší septon / Nejvyšší vrabčák -1 (15)
Tak další pro mě ne moc zajímavá skupina, tak at je z krku (jo, těšim se na další až budu moc vyřadit Lysu :D)
Ygritte +2 (69)
Arianne Martell +1 (63)
Nejvyšší septon / Nejvyšší vrabčák -1 (14)
Ygritte +2 (70)
Arianne Martell +1 (66)
Nejvyšší septon / Nejvyšší vrabčák -1 (14)
no tady vyhrajou holky, není moc co řešit...
Ygritte +2 (72)
Arianne Martell +1 (67)
Nejvyšší septon/Nejvyšší vrabčák -1 (13)
Ygritte -1 (71)
Arianne Martell +1 (68)
Nejvyšší septon/Nejvyšší vrabčák +2 (15)
Ygritte +2 (73)
Arianne Martell -1 (67)
Nejvyšší septon/Nejvyšší vrabčák +1 (16)
@Wanic ZA ZRZKY!!!!
Ygritte +1 (74)
Arianne Martell +2 (69)
Nejvyšší septon/Nejvyšší vrabčák -1 (15)
Ygritte: +2 (76)
Arianne Martell: -1 (68)
Nejvyšší septon/Nejvyšší vrabčák: +1 (16)
Ygritte: +2 (78)
Arianne Martell: +1 (69)
Nejvyšší septon/Nejvyšší vrabčák: -1 (15)
Ygritte: +1 (79)
Arianne Martell: +2 (71)
Nejvyšší septon/Nejvyšší vrabčák: -1 (14)
Tentokrát uprednostním Ygritte. Aj keď mi bola nesympatická, bola celkom dobrá Svojím vlastným divokým spôsobom.
Arianne Martell: +2 (75)
Nejvyšší septon/Nejvyšší vrabčák: -1 (12)
Arianne Martell +2 (77)
Nejvyšší septon / Nejvyšší vrabčák -1 (11)
Arianne Martell +2 (79)
Nejvyšší septon / Nejvyšší vrabčák -1 (10)
1. hlasování
Lysa Arryn -1 (19)
Arya Stark +1 (21)
Yoren 0 (20)
Meera Reed +2 (22)
Lysa - nemám ráda rozmazlené děti a ještě míň jejich matky, které za to můžou. Chápu, že se nezbláznila jen tak a že tomu předcházely traumatické události a je mi jí líto, ale na oblibě jí to u mě nepřidalo. A ke konci už byla řádně psycho...
Arya - k mým oblíbeným postavám nepatří, ale taky proti ní nic nemám. Určitě bych ji nemínusovala... A je to zajímavá postava :-)
Yoren - byl celkem sympatický, ale dlouho nepobyl, Arya si body zaslouží víc
Meera - mám ji raději než Aryu, je chytrá, zajímavá, pomáhá Branovi...
Lysa Arryn -1 (18)
Arya Stark +1 (22)
Yoren +2 (22)
Meera Reed 0 (22)
Lysa - Další tragická postava, měla to sice těžké, ale to co provedla manželovi, který se k ní choval slušně, fér nebylo, uškodila svým bláznovstvím mnoha lidem, lituji ji za to, jak byla využita Malíčkem.
Arya - Je to Stark, a má tuhý kořínek, ale k mým nejoblíbenějším postavám nepatří.
Yoren - Další člen Hlídky hodný obdivu. Muž z lidu, neváhající obětovat vše.
Meera - Je sympatická, ale vím o ní vlastně jen málo.
Lysa Arryn +0 (18)
Arya Stark +2 (24)
Yoren -1 (21)- mám ho rád ale protože chci na druhém místě Meeru Reed musím taktizovat
Meera Reed +1 (23)
Lysa Arryn -1 (17)
Arya Stark +2 (26)
Yoren +1 (22)
Meera Reed 0 (23)