Bodovačka 2 (od trůnů k tanci)

16465676970313

Komentáře

• 8. bodování

Qhorin +1 (27)
    Barristan Selmy +2 (32)
    Robert Baratheon 0 (24)
    Grešle -1 (13)

Qhorin - byl fajn, ale dlouho nepobyl...
    Barristan - jedna z mých nejoblíbenějších mužských postav, správňák
    Robert - dobrý voják, špatný král...
    Grešle - nezaujala mě...
  • upraveno 9. listopadu 2012
    9. bodování

Qhorin +1 (28)
    Barristan Selmy +2 (34)
    Robert Baratheon 0 (24)
    Grešle -1 (12)
    10. bodování

Qhorin +1 (29)
    Barristan Selmy +2 (36)
    Robert Baratheon -1 (23)
    Grešle 0 (12)

Qhorin - respekt za to, co udělal.
    Barristan - můj oblíbenec. Měl rád Rhaegara a Targaryeny, je skvělý válečník, čestný, ale ne blbý... prostě skvělý bodyguard! :D
    Rober - nikdy jsem toho ožralu neměla ráda
    Grešle - nevadí mi.
  • @jjelen uprav si bodování, ať si to taky můžu upravit :D.
    10. bodování

Qhorin +2 (31)
    Barristan Selmy +1 (37)
    Robert Baratheon -1 (22)
    Grešle 0 (12)

Qhorin - pravý muž Hlídky. V knize dlouho nepobyl, tak snad pobude nějakou dobu v téhle hře.
    Barristan - rytíř s velkým R, ale např. Aerysovu běsnění se nesnažil zabránit.
    Robert - v mládí snad byl udatný a čestný bojovník, ale ve Hře to už byl jenom ožrala a hodně špatný král
    Grešle - ufňukaná až hrůza, ale drží se
  • je to už ok,ne?
  • 11. bodování

Qhorin +1 (32)
    Barristan Selmy +2 (39)
    Robert Baratheon 0 (22)
    Grešle -1 (11)
  • 12. bodování

Qhorin +1 (33)
    Barristan Selmy +2 (41)
    Robert Baratheon 0 (22)
    Grešle -1 (10)
    Je to dobře, akorát je tu 2x 10. bodování :D. (ale body jsou správně).
  • 14. bodování

Qhorin 0 (33)
    Barristan Selmy +2 (43)
    Robert Baratheon +1 (23)
    Grešle -1 (9)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 9. listopadu 2012
    15. bodování

Qhorin 0 (33)
    Barristan Selmy +1 (44)
    Robert Baratheon +2 (25)
    Grešle -1 (8)
  • Tohle je skupina, kde jsou dva skuteční hrdinové – Barristan a Qhorin. Podle mě se jedná o legendy Západozemí. Oba mi jsou stejně milí a asi je budu bodovat na střídačku.
    Ser Barristan je obdivuhodný z mnoha pohledů. Jeho schopnost „pracovat“ s mečem nebo kopím je neuvěřitelná. Je jako Jaromír Jágr v letošní extralize. Už asi není nejlepší, ale pořád vysoko převyšuje průměr. To jak si poradil s Titánem jen s holí nebo s tím elitním bojovníkem z bojových doupat je prostě neskutečný. Navíc ta minulost. Slavnější jsou snad už jen Arthur Dayne nebo Aemon Dračí princ. Ale nejde jen o schopnost porazit protivníka v boji. Barristan Selmy je zosobněním rytířských ctností – odvážný, věrný, čestný a dokonce laskavý a moudrý. Nemá v sobě žádnou krutost.
    Qhorin byl pro mě největší osobností z Noční hlídky. Hodně se podobal Barristanovi. Statečný, věrný až za hrob, skvělý bojovník a měl v sobě hodně moudrosti. Líbilo se mi, jak hovořil o Divokých. Bojoval s nimi, zabíjel je, ale také si jich vážil a neměl vůči nim žádné pohrdání.
    Jon se od něj mohl hodně naučit. Škoda že zemřel tak brzy.
    Robert byl možná v mládí okouzlující muž a skvělý válečník, ale jako král nebyl o nic lepší než Aerys. Stejně jako on dovedl říši k občanské válce. Špatný král a o nic lepší manžel a otec. Na tom kam se dostalo jeho manželství nese stejný díl viny jako Cersei. Alibista a svým způsobem slaboch.
    Grešle mi je tak nějak lhostejná. Její optimismus mi leze trochu na nervy, ale jinak vůči ní spíš cítím soucit.
  • 16. bodování

Qhorin +2 (35)
    Barristan Selmy +1 (45)
    Robert Baratheon -1 (24)
    Grešle 0 (8)
    17. bodovanie

Qhorin 0 (35)
    Barristan Selmy +1 (46)
    Robert Baratheon +2 (26)
    Grešle -1 (7)
  • Nechápu jak někdo může dát v téhle sestavě plus Robertovi. Grešle je pro mě jasný vítěz nad tímhle tlustým nezodpovědným ožralou. Osud k ní byl mnohem krutější než k Baratheonovi. Trpaslík, chudá, nakonec ztratila svou rodinu, ale nepoložila se z toho. Jasně fňuká, ale žije a aspoň se snaží. Robert se dokázal akorát na všechno vykašlat...
  • Vypadá to na citové vydírání... :-D
    18. bodovanie

Qhorin 0 (35)
    Barristan Selmy +1 (47)
    Robert Baratheon +2 (28)
    Grešle -1 (6)

Qhorin - vynikajicí postava, ale doplatil na těžkou skupinu a své krázké působení v sáze.
    Barristan - prototyp rytíře, který celý život odváděl vynikajicí práci. Mrzí mě, že po vyhození od Joffreyho začal sloužit pod Dany, ale moc na výběr neměl.
    Robert - Ačkoliv byl Robert tragický král a špatný manžel i otec, u mě bude mít navždy plus, že zbavil zemi Targeryenského odpadu, bohužel ne úplně důkladně...
    Grešle - další postava, co dostává plusy leda z lítosti.
  • Nebudem dávať body niekomu preto lebo ho ľutujem. Ja zas nechápem ako mohol postúpiť Robert Aryn, preto lebo je to chudák chorý a ktorý navyše stratil svojich rodičov?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    19. bodovanie

Qhorin +2 (37)
    Barristan Selmy +1 (48)
    Robert Baratheon 0 (28)
    Grešle -1 (5)
  • Euronovy som dal plus pretože nejak pohol s príbehom. Zaútočil na Rovinu, poslal brata po Daenerys, priniesol roh. Robert Arryn pohne s príbehom jedine tak že zomrie a dedičom sa stane Mladý Sokol alebo ako toho chlapca nazývajú. Poprípade ho nejak vo svoj prospech využije Sansa.
    Hlasoval som aj za Joffreyho, chorý človek ale zaujal ma viac ako Jeyne Poole a Quaithe s ktorými bol v skupine. Dal popraviť Neda, ale to predsa odštartovalo celú vojnu. Nebudem hlasovať za ľudí, ktorí sú pre mňa nezaujímaví/nudní len preto lebo sú v skupine s postavami ktoré síce sú morálne skazené ale aspoň sa do príbehu aktívne zapájajú.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.