Srazy IF

upraveno 5. května 2011 v Komunita

Inspirován částečně headem a Dandali ;) a hlavně dvěma osloveními na setkání (od Chrousta a Andreho), usoudil jsem, že je už pomalu na čase něco opravdu zorganizovat.

Při tý příležitosti bych samozřejmě i rád vyzkoušel některou z her AGOT. Takže nastíním varianty.

Setkání s deskovkou

Chroust hru nejen vlastní, chystá se k nákupu i rozšíření a dokonce má v plánu tisknout fandovské rozšíření, co vydali nadšenci na webu.

Setkání s kartami

Tohle je pro změnu návrh Andreho, jehož pár článků o AGOT CCG jste mohli na webu číst.

Oba jsou pražští, takže místo konání by bylo jasný. Tak povídejte, kdo by měl skutečný zájem? Termíny dohodnem až podle zájmu, případně bychom se třeba zkusili podřídit těm mimopražskejm, co by měli zrovna kolem cestu (sarven třeba řikal, že se tu občas vyskytuje). Místo je další problém, kterej jistě něja vyřešíme. Na karty asi není problém zvolit nějakej podnik, s deskovkou je prostorovej problém, ale taky by se to jistě vyřešilo.

«134

Komentáře

  • upraveno 12. října 2008

    Sere Heavy! Jsme inspirací! 8)

    Doufám, že setkání s kartami by se mohlo nějaké další uskutečnit i poblíž Ostravy, jestli jsem tedy správně pochopila, že něco takového naznačoval Léto.. :-)

    Zájem mám, s "cestou kolem" to však bude složitější, ale třeba to nějak půjde :-)

    Myslím, že s deskovkou byste/me se v pohodě vešli do herny, do které chodíváme na karty... :-)

  • upraveno 12. října 2008

    no, poblíž ostravy jsem snad ještě nikdy nebyl...u Olomóce mam příbuzenstvo, ale to by musela bejt fakt lákavá nabídka, abych tam zavítal :-)))))

  • upraveno 12. října 2008

    Fajn, jsem rád, že inspirace zapůsobila, ať už pocházela z kteréhokoliv zdroje :)

    Co se týče výběru vhodného místa, tak na karty vskutku není problémem ani lecjaký podnik. Přesto mám za to, že nejvhodnějším místem je asi Herna s komfortním občerstvením, jakou je třeba pražský Outpost. Jsou tam prostory, vyskytuje se tam i deskovka AGoTu s rozšířením (byť bez rozšíření Storm of Swords), kdyby náhodou Chroust chtěl decentně ulevit obsahu své torny či by přijelo více než šest potencionálních hráčů.

    Na fanouškovské rozšíření deskovky bych se podíval velmi rád a stejně tak bych si rád i zahrál - můžete mě počítat jakožto zájemce.

    Co se týče karetního AGoTu, tak v současnosti disponuji asi 9 kvalitativně slušnými balíky. Od každého (velko)rodu mám jeden balík a k tomu ještě Boltony, Wildlingy a Night's Watch. Někteří mí kolegové ještě z těch specifických vlastní třeba "Maesters", balíček plný mistrů ze Starého města a třeba Freye, takže možností je věru dosti a každý ser či každá lady by si snad měli z čeho vybrat.

    Budu se tedy těšit, doufám, že i na nějaké mimopražské, kteří by byli vřele uvítáni (ti z Prahy či okolí by však také nepřišli zkrátka).

    :)

  • upraveno 12. října 2008

    rád by som sa zúčastnil. zoznámiť sa i zahrať si. som určite za stolovú hru a to preto, že kartová hra je podľa mňa ťažšia na vysvetľovanie a dlhšie trvá kým sa človek do toho dostane. nehovoriac, že ten hlavný pôžitok sa dostavuje až vtedy keĎ človek pozná všetky karty a sám si vytvára svoj deck a stratégiu. aspoň zo skúsenosti z LOTR to tak usudzujem.

    stolovú hru poznám, z osobnej skúsenosti mám dojem, že už prvá hra prináša zainteresovaným (aj nováčikom) vysoký stupeň zábavy.

  • upraveno 12. října 2008

    Andre, nelákej je jen do Prahy! :-)

    Aleku, nemyslím, že byste všichni měli dojet do Ostravy, to je samozřejmě nesmysl :-) (nicméně zájemcům rozhodně nebráním :-) ) Tak nějak jsem doufala, že se třeba vyjádří Léto :-)

    a k tomu lecjakému podniku.. z poslední doby mám zkušenosti s čajovnou, které ovšem jako relativně pozitivní již byly zmiňovány na webu, s příjemným parkem na karimatce, ale i v podstatě s restaurací, ze které nás s Heavym nevyhodili a nejposlednější z jednoho relativně slušného nonstopu, kde to bylo taky v pohodě :-) záleží na konkrétních lidech :-) v podstatě stačí jakýkoliv čistý kousek rovné plochy ;-)

  • upraveno 12. října 2008

    Některý víkend bych se zvládl objevit v Ostravě, to by neměl být velký problém. :) Ohledně Prahy vypadá situace ještě snadněji, tak bych mohl taky o víkendu, nebo klidně i přes týden.

    Hlavně musím vyrobit ten kostým zlovlka. :idea: 8) :!:

  • upraveno 13. října 2008

    Léto: Paráda, to rád slyším. Extra kvůli Tobě jsem možná mohl dodat, že můj balík Starků obsahuje kompletní "squadru" zlovlků v čele se Šedým Větrem, Lady, Chundeláčem a Nymerií. Jenom toho Ducha jsem poslal na Zeď a Tebou kdysi dávno rozbalený Feral Direwolf v balíku také není ;o)

    Tak se budu někdy v dohlednu těšit :)

  • upraveno 13. října 2008

    malé problémy jsou fajn ;-) budu se těšit :-)

    na kostým kašli, stačí jen ten makabrální chrup ;-)

  • upraveno 17. října 2008

    Ten zlovlčí balík bude, hádám, silný hlavně přes intriku. :wink:

  • upraveno 19. října 2008

    Tak jestli dobře počítam, v Praze jsme schopný se sejít já, Léto, Andre, Chroust. Není to oslňující počet, ale třeba ještě někoho nabalíme na konkrétní datum. Třeba Týna je pražanda, esli se nemejlim. A karty si přece kupovala, pár přebytečnejch exemplářů mi posílala. Tak co konečně nějaký datum naplánovat?

    Třeba v listopadu? Říjen už asi nestihnem. Hodí se vám to třeba v pátek? Nebo byste radši až o víkendu? Já bych preferoval asi spíš ten pátek. klidně nahodte konkrétní datum, který by se nejvíc hodilo vám.

  • upraveno 20. října 2008

    mňa si síce prehliadol, ale ja sa nedám. :P ak sa bude dať, rád by som sa pridal. a rozhodli ste sa pre karty, alebo je v hre aj stolová hra? :?:

  • upraveno 20. října 2008

    Quote:
    mňa si síce prehliadol, ale ja sa nedám.


    nepřehlíd! jsi přece tady:

    Quote:
    ale třeba ještě někoho nabalíme na konkrétní datum.


    :-) Tak povidej, kdy budeš v Pze? Bychom se kdyžtak podřídili.

    ad karty nebo stolovka...záměrně jsem to nechával nerozhodnutý, protože datum je důležitější. A taky sám nevim co bych radši, respektive nejradši obojí. Takže to druhý bych rád na blízkém dalším srazu zkusil taky. :-)

  • upraveno 20. října 2008

    já se kdyžtak tedy taky nabalím :-) ale záleží na datu a momentálně tomu bohužel příliš nadějí nedávám, ale uvidíme :-)

    jen jsem cítíila potřebu dát taky najevo, že tu jsem ;-)

  • upraveno 20. října 2008

    z mojej strany je ideálna sobota. menej ideálna, ale možná je nedeľa doobeda. to je všeobecný princíp.

    čo sa týka návštevy prahy, tak niektorý novembrový alebo decembrový víkend by som si vedel zariadiť. ideálne v spojení s odovzdávkou kalendára napríklad. v tejto chvíli viem, že nemôžem posledný novembrový víkend...

  • upraveno 21. října 2008

    Alek: Také bych preferoval listopad, protože 31.10. mám státnice :) Zkusíme nahodit konkrétní datum. Co byste řekli na pátek nebo sobotu kolem 7.11.? Snad by to vyhovovalo i ostatním.

    Léto: Samozřejmě, velmi silný na intriku a zvláště "deadly" ;o)

  • upraveno 21. října 2008

    Dandali...tak to se omlouvám, nevěděl jsem, že by bylo až tak pravděpodobné, že byste se ukázali v Praze. To samozřejmě všechno mění!

    Nu, takže zatím to vypadá, že ideální by byla asi sobota. A sice 8, 15 nebo 22.11. Tož povězte vaše preference, troufám si říct, že se podřídíme těm zdaleka. Případně někdo rovnou některý z těch termínů odbachněte, jestli to víte předem.

    Kaledář v listopadu asi ještě nestihnem, takže ten až na nějaké prosincové seanci :-)

  • upraveno 21. října 2008

    Hmm, zdá se jako možné, že kolem 15.11. bude turnaj v karetním AGoTu v Brně, takže tehdy bych opravdu nebyl mocen se dostavit. Jinak jsem v zásadě ostatním termínům otevřen, takže záleží spíše na ostatních.

  • upraveno 26. října 2008

    Alek: ano, sobota by byla ideální :-) ale jinak nechám stanovení termínu na vás a buď mi to vyjde nebo ne :-)

  • upraveno 26. října 2008

    No já myslim, že termíny se pomalu selektujou, zbývá 8 a 22. Tož se nestydte a řekněte. ;)

  • upraveno 26. října 2008

    22 november

  • upraveno 27. října 2008

    Zdravim :)), tak jsem sem zavital i ja. Vsude slysite Chroust, Chroust,ale on tu nenapsal ani radku .)). Precetl jsem si vlakno a zareaguji na nej. Takze co se tyce stolovky,tak jíi opravdu mam,rozsireni muzu koupit hned a nebo pozdeji, sem nejakej linej,dojit nekam do kramu.

    Co se tyce srazu je mi to jedno. Fotbal kvuli zraneni ted pro me zkoncil,takze mam cas i vikendy,jinak pracuju do pul 4 kazdy dem (to je pro toho stastlivce, co by chtel udelat sraz v patek). Avsak pozor. Tim nechci schazoval nici mentalitu,ale vysvetleni pravidel, neni na chvili. Znam to z vlastni zkusenosti. Rozjede se debata, hele a proc tohle a ne takhle atd. A to hra jeste ani nezacne (podotykam, ze tato debata se tykala jen zakladni hry, nacez pak rozsireni .)) ).

    Jinak karty Agot si take velice rad zahraju i kdyz o tom nevim zhola nic.

    Nekdo tu neco rikal, o rozsireni Storm of Sword. Je to sice datadisk,ale samostatny a dle meho nazoru je proste zaklad + Clash of kings (1.datadisk) lepsi, nebo ne lepsi,ale zajimavejsi,asi tak.

    Co se tyce mista srazu, tak tu nekdo navrhoval Outpost. Byl jsem tam asi pred 14 dnama, misto (velky stul) tam je,clovek nic neplati,kdyz si tam chce zahrat. Obcerstveni tam je taky, akorat je tam trosku zima, nevim proc,ale je. Ostatne znam v Praze hospody,kde se za zaridit salonek,kde bysme byli uplne nerusene sami.

    Jinak sraz samozrejme nemusi byt jen v Praze nebo uz ten prvni v Praze,ale nekde pro vsechny prijatelny,sme preci lidi a musime si vyhovet.

    Takze asi tak, budu tuto diskuzi uz pravidelne sledovat, ne jako doposud :))

  • upraveno 27. října 2008

    Tak fajn, sarven to rozsek, 22. listopad 2008. Ostatní to nevetovali, takže předpokládám, že je to ok.

    Zkusim zpaměti shrnout ty přihlášený členy. Alek, Andre, Dandali (? mohla by přivléct heada, že? :-)), Chroust, Léto, sarven.

    Snad jsem na někoho nezapomněl.

    Hodím info i na web, třeba se ještě někdo přidá k takové vybrané společnosti. Nu a předmět hraní, ten si prostě odhlasujem, to je prosté. :-)

  • upraveno 28. října 2008

    Chroust: stejně tak vysvětlení AGoTu není na chvíli :-) ale věřím, že se to nějak - ať už jedna či druhá hra - zvládne :-)

    btw. můžete mě někdo prosím odkázat někam, kde je o deskovce nějaké základní info? Aby, kdybych dojela, měla alespoň nějakou představu :-) Jde-li to tedy vůbec :-) (hmm, nebo bych se možná měla, než položím takovýto dotaz, podívat na web... asi to udělám... ;-))



    Alek:
    zatím to ok je, ale zároveň zatím nemohu nic slíbit :-)

    Přivléct heada? Jak? Možná tak bez jeho těžké hlavy ;-)

    Věřím, že by to mohlo jít i bez toho vláčení, že se třeba nechá přesvědčit :-)

  • upraveno 29. října 2008

    Dandali - http://icefire.d20.cz/diskuze/agot-hry/8842.page7.html na teto strance najdes odkaz (snad jeste fungujici) na pravidla teto stolovky, pokud to nepujde, napis Alekovi on je urco bude mit a nebo me a ja ti je poslu.

  • upraveno 30. října 2008

    Quote:
    btw. můžete mě někdo prosím odkázat někam, kde je o deskovce nějaké základní info? Aby, kdybych dojela, měla alespoň nějakou představu :-) Jde-li to tedy vůbec :-) (hmm, nebo bych se možná měla, než položím takovýto dotaz, podívat na web... asi to udělám... ;-))


    Web by mohl splnit tvé přání ;)

    Quote:
    zatím to ok je, ale zároveň zatím nemohu nic slíbit :-)

    Přivléct heada? Jak? Možná tak bez jeho těžké hlavy ;-)

    Věřím, že by to mohlo jít i bez toho vláčení, že se třeba nechá přesvědčit :-)


    právě proto jsem si říkal, že jestli má někdo šanci heada přesvědčit, jsi to ty! :-)
  • upraveno 30. října 2008

    Jak to myslíš, dobrý lorde veliteli? :wink:

  • upraveno 31. října 2008

    Drzme palce dneska Andremu, ma statnice, at se s nami pak muze zucastnit :), at nedostane doma kasarnika .)

  • upraveno 31. října 2008

    No jo, máš pravdu, o tom mi taky psal. Tak držíme! ;)

  • upraveno 1. listopadu 2008

    Tak jsem o srazu udělal malé info na webu i s anketkou.

  • upraveno 4. listopadu 2008

    Chroust, Alek: Děkuji, pánové, za držení palců. Se státnicemi se zadařilo a nic již setkání nestojí v cestě :)

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.