@Dreamer: Ne, Theon ne!!! Já mám Theona fakt ráda, ale tohle Theon prostě není, tohle je Jon :D Alfie Allen se mi jako Theon líbí, je skvěle zahrán a i když jsem asi jediná, tak se mi nějakým způsobem líbí i vizuálně (má tak zvláštně křivý obličej, až mi přijde zajímavý).
Já jsem si Jona také představoval jinak, ten od Krisy mi na něj sedí určitě líp. Jinak ale seriálový představitel hraje celkem obstojně, jeho hláška "That's what prisoner means." byla jedním ze světlejších momentů druhé série.
Ale náhodou, seriálovou Ygritte vybrali naprosto dokonale. Ale Kitt Harrington u mě trošku pokulhává hlavně takový ten jeho přihlouplý výraz pokud víte co myslím. A hlavně z Jona dělají scénáristi strašného blbce.
@Everett Young: To není přihlouplý výraz, on má prostě takový obličej - já to znám, já zas vypadám neustále zpruzeně. KH má hlavně skvělý přízvuk (co je zajímavé, tak jeden herec v Copper má stejný a má taky dost podobné vlasy :D )
Komentáře
Alfie Allen se mi jako Theon líbí, je skvěle zahrán a i když jsem asi jediná, tak se mi nějakým způsobem líbí i vizuálně (má tak zvláštně křivý obličej, až mi přijde zajímavý).
BTW prezradi mi už niekto čo/kto je ta Ros?
I když pravda- tihle dva člověka neomrzí. =D
na Železnom tróne, ale obrázok je famózny :)