Har! Je to smutné, ale ja by som sa nedivil, aj keby to bola pravda... Ale naštvalo by ma to, pretože na Emiliu som si privykol :/ Ale hádam je to len dezinformácia/niečia neschopnosť produkovať, šíraiť, či uverejňovať informáciu (je možné, že Monti to prečítal zo stránky, čo to mala zo stránky, čo to mala zo stránky... blá blá)
Teda tým som nemyslel Montiho, ale samozrejme, že tá stránka nevie šíriť a spracúvať informáciu :D
Ty si nedizoakdasd... Nevieto ani napísať... Ty si narovinu povedal, že si sa to len dočítal a ďalej si to bral s rezervou.. Dezinformoval ten, čo to napísal na danú stránku...
@Montezuma3: Nejdřív jsem byla zděšena z Jaimeho, ale jen jsem došla k Meeře, všechno bylo zapomenuto! Já chci Dakotu Blue Richards (ne Yaru v menším vydání)!!!
Přesně, "Jaime" je horší než pěstí mezi oči. Trio "Rhaegar(strašná ilustrace, tudíž i výběr)&Lyanna("ošklivější" než vybraná Elia)&Elia"(moc "krásná") mi taky nesedí. "Daenerys" je hezká, ale ne krásná, natožpak nejkrásnější žena na světě. A "Tyene" má strašně vybranou fotku- herečka je na ní hrozně umělá.
Dakota by byla jako Meera super, škoda :-( Kaya jako Lyanna by se mi líbila, ale dali jí tam blbou fotku, normálně je mnohem krásnější. Tyene je úplně mimo, to už bych ji mohla hrát spíš já :-D Juda mám ráda, ale Jamie - fakt ne... :-) Cersei se mi líbí víc než ta seriálová.
Jude Law jako Jaime pobavil. :D Rhaegara by nezahrál žádnej smrtelník, to je známo. :) Asa Butterfield jako Jojen byl můj sen, ale už jsem se smířila i s tím oficiálním... Celkově mi přijdou všichni takoví až moc krásní, jako by Západozemí bylo přehlídkou modelů a modelek. Jsem ráda, že v seriálu se tohodle vyvarovali. Vybrali herce, na který se hezky kouká, ale není to přehnaný...
Hmm tak například Nestora Carbonella bych tam viděl rád. A herečka co by měla hrát Meeru Reed je...nádherná, opravdu. Jinak většina typů se trefila. Hlavně mě ale pobavil Newen Andrews jak Oberyn Martell :D
Komentáře
Teda tým som nemyslel Montiho, ale samozrejme, že tá stránka nevie šíriť a spracúvať informáciu :D
Trio "Rhaegar(strašná ilustrace, tudíž i výběr)&Lyanna("ošklivější" než vybraná Elia)&Elia"(moc "krásná") mi taky nesedí.
"Daenerys" je hezká, ale ne krásná, natožpak nejkrásnější žena na světě.
A "Tyene" má strašně vybranou fotku- herečka je na ní hrozně umělá.
Jinak je výběr velmi dobrý až vynikající. :)
Rhaegara by nezahrál žádnej smrtelník, to je známo. :)
Asa Butterfield jako Jojen byl můj sen, ale už jsem se smířila i s tím oficiálním...
Celkově mi přijdou všichni takoví až moc krásní, jako by Západozemí bylo přehlídkou modelů a modelek. Jsem ráda, že v seriálu se tohodle vyvarovali. Vybrali herce, na který se hezky kouká, ale není to přehnaný...
Už jsem si prohlédla ten link. Matt Bomer by mě jako Renly nenapadl, ale sedl by na něj moc dobře.
Mohl by hrát Brandona Starka, aby to bylo zase v rodině :)
Wenhama jsem zbožňovala v seriálu SeaChange.