Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
16365676869

Komentáře

• upraveno 22. září 2012
    E?!
  • upraveno 22. září 2012
    Monte: ??? To jsi vzal kde? :D (doufám, že je to vtip)
  • upraveno 22. září 2012
    Čo? Ak by chceli vymeniť herečku, tak by predsa vzali nejakú novú, nie?
  • upraveno 22. září 2012
    ČoŽe?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 22. září 2012
    Har! Je to smutné, ale ja by som sa nedivil, aj keby to bola pravda... Ale naštvalo by ma to, pretože na Emiliu som si privykol :/ Ale hádam je to len dezinformácia/niečia neschopnosť produkovať, šíraiť, či uverejňovať informáciu (je možné, že Monti to prečítal zo stránky, čo to mala zo stránky, čo to mala zo stránky... blá blá)

Teda tým som nemyslel Montiho, ale samozrejme, že tá stránka nevie šíriť a spracúvať informáciu :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 22. září 2012
    Když jsem se naposledy dívala do kalendáře, tak nebyl duben...:)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 22. září 2012
    Omlouvám se za dezinformaci. Evidentně to bylo jen přání nějakého snílka. Zmátlo mne to, že se to objevilo na dvou různých zdrojích zároveň.
    upraveno 22. září 2012
    Ty si nedizoakdasd... Nevieto ani napísať... Ty si narovinu povedal, že si sa to len dočítal a ďalej si to bral s rezervou.. Dezinformoval ten, čo to napísal na danú stránku...
    @Montezuma3: Nejdřív jsem byla zděšena z Jaimeho, ale jen jsem došla k Meeře, všechno bylo zapomenuto! Já chci Dakotu Blue Richards (ne Yaru v menším vydání)!!!
  • Přesně, "Jaime" je horší než pěstí mezi oči.
    Trio "Rhaegar(strašná ilustrace, tudíž i výběr)&Lyanna("ošklivější" než vybraná Elia)&Elia"(moc "krásná") mi taky nesedí.
    "Daenerys" je hezká, ale ne krásná, natožpak nejkrásnější žena na světě.
    A "Tyene" má strašně vybranou fotku- herečka je na ní hrozně umělá.

Jinak je výběr velmi dobrý až vynikající. :)
  • Dakota by byla jako Meera super, škoda :-( Kaya jako Lyanna by se mi líbila, ale dali jí tam blbou fotku, normálně je mnohem krásnější. Tyene je úplně mimo, to už bych ji mohla hrát spíš já :-D Juda mám ráda, ale Jamie - fakt ne... :-) Cersei se mi líbí víc než ta seriálová.
  • Jude Law jako Jaime pobavil. :D
    Rhaegara by nezahrál žádnej smrtelník, to je známo. :)
    Asa Butterfield jako Jojen byl můj sen, ale už jsem se smířila i s tím oficiálním...
    Celkově mi přijdou všichni takoví až moc krásní, jako by Západozemí bylo přehlídkou modelů a modelek. Jsem ráda, že v seriálu se tohodle vyvarovali. Vybrali herce, na který se hezky kouká, ale není to přehnaný...
  • Hmm tak například Nestora Carbonella bych tam viděl rád. A herečka co by měla hrát Meeru Reed je...nádherná, opravdu. Jinak většina typů se trefila. Hlavně mě ale pobavil Newen Andrews jak Oberyn Martell :D
  • upraveno 5. listopadu 2012
    Rampelnik ako Davos a Vila Vilovata Howard ako Catelyn. - teda mojej fantazii to dalo riadne zabrat :))
    Je tam aj Rampelník .D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Rampelník = Robert Carlyle? Vždyť o něm fanoušci (včetně mě) snili do role Davose už dávno :o)
    No ja ho poznám len ako Rumpla z OUaT... Ak som ho videl predtým niekde hrať, tak som ho nespoznal :)
  • Tak to si pozri 28 Weeks Later
    Mládí Ti budiž omluvenkou :o))

Už jsem si prohlédla ten link. Matt Bomer by mě jako Renly nenapadl, ale sedl by na něj moc dobře.
    Mimochodem v roli Oberyna by se mi líbil Patrick Muldoon, i když typově úplně přesně nesedí.
    Mně by se v jakékoli roli líbil David Wenham, akorát nevím, koho by hrál.
    Mohl by hrát Brandona Starka, aby to bylo zase v rodině :)
    LOL, ale máš pravdu :o))

Wenhama jsem zbožňovala v seriálu SeaChange.
    Já miluji Faramira a on mi na něho sedl jak zadnice na hrnec! A líbilo se mi jeho hluboké chrčení ve 300. Myslím, že by se do Hry hodil :)
  • Krisa: Hodil by se na Edmura, ale to už nepůjde.
  • Mne by osobne sedel na Victariona Russell Crowe. Co si myslite?
    Před 10-15 lety možná.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.