A co při načtení nové stránky? To ti můžou nějaké zmizet - budeš na to vždy myslet a koukat ještě o stránku zpět?
(Já to nerozporuju, jen uvažuju nahlas a naznačuju, že to opravdu není snadné ani vymyslet, natožpak to zrealizovat, aby to bylo použitelné a zároveň snadné a pochopitelné.)
Ještě bych se chtěla zeptat, jestli by nešlo udělat, aby se objevilo upozornění při odeslání příspěvku, když mezitím odeslal do toho tématu něco jiného. Hlasovala jsem v Bodovačce a žádné upozornění se neobjevilo a normálně jsem viděla jen ten příspěvek, na který jsem reagovala a po ním ten můj. Když jsem se ale potom dívala znovu, tak jsem si všimla, že mezi nimi je dalších x příspěvků, které napsal někdo jiný.
Nejideálnější by byla varianta, kdy tě to přímo při odesílání příspěvku upozorní, že do diskuze byly vloženy před tebou jiné komentáře, které ti rovnou zobrazí (jak už tu někdo psal) a ty musíš kliknout znova na odeslat... na některých fórech to takhle funguje a je to bez stížností... to tady zavést nejde?
No, teď musím furt refreshovat, než odešlu zprávu, aby náhodou do té diskuze nepřidal někdo něco přede mnou... Je to docela blbé, no. Ale žít se s tím dá :D.
Zase tu máš funkci Uložit koncept, takže spolu s tím je to vlastně skvělý řešení, lepší než posléze editovat příspěvek na základě těch co tě podběhli, k čemuž by ty úpravy vedly :-)
Zrovna před chvílí. Napíšu, odešlu, vidím ho, pak odejdu do jiného topiku, vrátím se, a už je mezi mým a Krisím příspěvkem ohledně Myrcellina ucha bodování Miss Utahraptor.
Budeme si prostě muset zvyknout, že reagovat na někoho je nejlepší s citací nebo aspoň se @, a po odeslání příspěvku si zaktualizovat stránku. V tipovačce nejlépe před odesláním příspěvku uložit koncept, zaktualizovat a pak teprve - pokud nás nikdo nepředběhl - odeslat.
Ne, po odeslání - a díky tomuhle právě nehroz, že by ti něco uteklo. Pokud chceš vědět, zda něco přišlo během psaní příspěvku , tak od toho jsou ty notifikace.
Když píšu zprávu do diskuze, tak mám okno dole a nevidím tu ikonku u notifikací - takže nevidím, jestli tam někdo něco nenapsal. A i po odeslání příspěvku se téma tváří, že jsem odeslala ten příspěvek hned. Teprve po aktualizaci stránky vidím, že mezitím jsou další příspěvky, které se prostě nezobrazí, při odesílání.
edit: např. teď jsem reagovala na Aleka. Ani po odeslání zprávy jsem heavyho příspěvek neviděla. Teprve po aktualizaci stránky vidím, že jej odeslal dřív než já...
Komentáře
(Já to nerozporuju, jen uvažuju nahlas a naznačuju, že to opravdu není snadné ani vymyslet, natožpak to zrealizovat, aby to bylo použitelné a zároveň snadné a pochopitelné.)
zahodit nevim, nevidim
edit: např. teď jsem reagovala na Aleka. Ani po odeslání zprávy jsem heavyho příspěvek neviděla. Teprve po aktualizaci stránky vidím, že jej odeslal dřív než já...
@alek: Hodím Ti do pošty screen.