Nepřemýšlej nad tím. Vypni mozek a dívej se, užívej si Rampelníka a své zbylé oblíbené postavy, ale nesnaž se hledat smysl v jejich jednání, natožpak událostech celkově. Já už to vzdala a dokonce i ten pátý díl jsem si docela užila. ;)
Nu akurát sa vydávajú do Neverlandu - Zeme, kde nikto nestarne práve tým portálom, akým prešiel Bael. Takže tá teória o tom, že Bael je Peter Pan (neviem presne, kde sa písala) alebo minimálne je v tom svete je pravdepodobná.
Ono ja som to aj tak pozeral, že som nehľadal zmysel, ale troška toho zmyslu nezaškodí. Ale skvelé herecké výkony, hlavne Rampelník, to vyvyšujú ako perfektný seriál. :-)
Ale možno nie Rampelnícke kúzlo :) Ona víla povedala, že konkrétne ta jeho mágia sa týka ich sveta, teda vlastne je celkom možné, že si môže zájsť hoc kde, kým tam tú svoju mágiu (elixír, čo si ňou vytvoril možno) nedá.
Já mám pocit, že někde říkali, že v Neverlandu fungují jiná kouzla, ale možná se pletu. Každopádně mě děsně baví Rampelník, Kloboučník (je parádně švihlej) a docela i Hook.
Hi, a u doktora jsem celý díl čekala, až se představí jako Mengele. Ve mně tedy nevyvolává představu šíleného vědce, spíš zvrhlého psychopata. Alespoň v té pohádkové versi. :D
Kluboučník se mi zdá "švihlej" jenom chvílemi, jako by zapomínal, že mu má přeskakovat...
Miss: Veru, Franki bol zahraný skôr ako Mengele. Teda ja som Mengeleho nepoznal, ale z opisov, čo nám parafrázovala triedna na základke to bol taký typ človeka, že sa v pohode hral s dieťaťom, čosi zlé mu oznámili a hneď schladol a to dieťa dal na experimenty. Prosto taký až desivo pokojný. Franki mal byť taký furt sa rehliaci psychopat. Ale nevadí mi to, IMHO bol zahraný aspoň tak zvedavo :)
Nevada: No páni, najednou je všechno ve stylu Hry o trůny a do toho Marie Antoinetta - takže tam bude intrikaření, popravy, děvky a mladá (děvkoidní?) kráva s povahou naivní americké puberťačky jako hlavní hrdinka? Další seriál, který si nechám ujít. Popravdě už mi ty známý jména z britský historie lezou krkem, asi proto moje současná přítulnost k Borgiům.
@svoa00: Jo, přesně. Intriky na francouzském královském dvoře z pohledu Stuartovny, která tam přišla jako snad šestiletá a opustila ho v necelých devatenácti, to bude žůžo...
@sarven: Film jsem neviděla, ale mám ho v plánu. Chci si počkat na DVD, které vyšlo v Levných knihách. Obojí je natočené podle stejné knihy.
@sarven Film som zacala pozerat kedysi pred mesiacom, ale bohuzial som to urobila o pol 11 v noci a kedze film je trochu rozvlacny a vyzaduje si plnu pozornost, tak som zalomila na gauci a odvtedy som sa nedonutila pokracovat.
Ale nezapomínej na tu část s mozkem- u toho patnáctého dílu jsem taky věděla, o co půjde hned na začátku a i tak se mi líbil skoro nejvíc. :) Holt je to normální seriál, ne kvalitní detektivka. :D
flanker: Yop, každým príbehom tam zhasli jednu sviecu, ten nápad sa mi desne páčil :) Jeden z nich bol práve tento.. Ešte tam bola Poludnica myslím a viac sme asi nestihli
Komentáře
Ono ja som to aj tak pozeral, že som nehľadal zmysel, ale troška toho zmyslu nezaškodí. Ale skvelé herecké výkony, hlavne Rampelník, to vyvyšujú ako perfektný seriál. :-)
Hele, takže MOŽNÁ nebude postaršený Bae! :D
Každopádně mě děsně baví Rampelník, Kloboučník (je parádně švihlej) a docela i Hook.
Kluboučník se mi zdá "švihlej" jenom chvílemi, jako by zapomínal, že mu má přeskakovat...
@sarven: Film jsem neviděla, ale mám ho v plánu. Chci si počkat na DVD, které vyšlo v Levných knihách. Obojí je natočené podle stejné knihy.
Holt je to normální seriál, ne kvalitní detektivka. :D