Tak jsem zkouknul první tři díly Arrow a vzalo mě to :-) Samotného Green Arrowa od DC načtenýho nemám (ale už jsem si stáhnul New 52),jen když se potká s Batmanem nebo ostatníma z DC, tak mě nebude mrzet když se to nebude příliš držet předlohy, je to takové příjemně klišoidní, pěkně to odsejpá a nenudim se :-)
Myslím, že se překonám. Zhulím se, vožeru a sfetuju a pak se pokusím podívat na pilotní díl. Ale jen proto, že jsem velký fanda AS. R. Nepochybuji o tom, že se hned poté půjdu zastřelit.
Tak ono se to fakt začalo točit... Naposledy jsem o tom nápadu slyšela v souvislosti s tím, že by tam měla hrát Blake Lively, to evidentně padlo :-) Vypadá to docela dost nudně...
Monte: Jestli to zvládneš, tak tě budu vzývat jako démona příšerných seriálů. Z původního Sexu ve městě jsem zvládla tak asi 3 díly a vůbec nechápu, proč je to takový hit.
alek: Tak jsem v půlce World Without End (neděle je od slova nedělat, takže se válím a sjíždím seriály) a zatím je to moc dobré. Hrozně mě to baví. Je tam postava, kterou nesnáším, skoro až nenávidím (úchylný prasák) a hlavní hrdina je sympaťák (i když se mi víc líbí jeho brácha, ale ten se bohužel chová jak idiot). No a hlavní hrdinka je samozřejmě taky krásná. Jsem zvědavá, jak to celé dopadne.
Aha, tak ono to je pokračování. No já se právě trochu bál, že těžko nahradí dva tak sympatické hrdiny jako byl Jack a Alienna. Ted jsi nalákala, tak hned po Bossovi na to mrknu.
Alek: No na Eddieho Redmaynea samozřejmě nemaj, ale je to fakt dobré. Pilíře Země se mi sice líbily více, ale tohle se rozhodně nemá za co stydět. (Jsem po 5. díle, takže se to může ještě změnit)
Nevím jak seriál, ale četla jsem obě knížky (teda opačně, začala jsem World without End) a přišlo mi to jako slušná vykrádačka. Ale to už tady někde zaznělo. Kriso, seriál ti takový nepřipadal?
Viděl jsem Pilíře, a ty byly sice hezky natočený, ale jinak mě to moc neuchvátilo. Takový to, kdy si všichni zlí nakonec trhají vlasy, jak jim jejich ďábelský plán nevyšel, a končí nějakou potupnou smrtí. :) K tomu plno šťastných náhod a setkání, neuvěřitelnejch obratů, poznání ztracených a nalezených dětí atd. :)
Jo, je to v podstatě to samé, akorát o 200 let později a s jinými postavami, ale zápletka je jiná. (Něco jako Rocky či Rambo - vždycky jde boxovat/do jungle a nakonec vyhraje). Zlo opět prohrálo a dobro vyhrálo, což mi zrovna v tomhle případě vůbec nevadí, protože bych v opačném případě byla dost zklamaná - v tomto typu seriálu to prostě očekávám a vyžaduji : ). Seriál je nádherný, já jsem hodně zaměřená na věci "okolo" - kostýmy, rekvizity, lokality...takže jsem nadšená.
Tak jsem viděla první díl Coppera a je to opravdu docela dobré. Kriminální seriál z 60. let 19. století s hlavním hrdinou, který je samozřejmě sympatický, ale není to klaďas bez much a příklad ctnostného života podle učebnice. Rozhodně se podívám na další díly.
Komentáře
Myslím, že se překonám. Zhulím se, vožeru a sfetuju a pak se pokusím podívat na pilotní díl. Ale jen proto, že jsem velký fanda AS. R. Nepochybuji o tom, že se hned poté půjdu zastřelit.
Z původního Sexu ve městě jsem zvládla tak asi 3 díly a vůbec nechápu, proč je to takový hit.
Kriso, seriál ti takový nepřipadal?
K tomu plno šťastných náhod a setkání, neuvěřitelnejch obratů, poznání ztracených a nalezených dětí atd. :)