Trochu přitvrdíme. Čas vyjednávání vypršel. Říkejte si tomu extrém, ale navrhuji, abychom šli tvrdě a bez prodlení zaútočili skutečně masovou letákovou kampaní, a zatímco se z ní bude sbírat, nasadíme cirkusáky, alegorické vozy, pouliční divadlo a možná i dobročinné koncerty, ano?
Jestli zase budu nařčena z podněcování offtopiců, tak si mě nepřejte : )
Každopádně zkratka je jediná nevýhoda, ale kdo by si vybral "Liga proti slintajícím monstrům" místo "Komise pro legalizaci integrace teroristických organismů a jejich rehabilitaci ve společnosti"?
Konečně jsem přišla na něco, co nejde jen tak lehce vygooglit :-)
Osoba 1: "Proč si myslíš, že jsem chodil na soukromou školu?" Osoba 2: "Vypadáš hloupý a bohatý." Osoba 1: "Jenže já jsem chudý a chytrý." Osoba 2: " Ne, já jsem chudá a chytrá." Osoba 1: "Proč bys měla být chytrá?" Osoba 2: "Protože s tebou nejdu na kafe." Osoba 1: "Ani bych tě nepozval." Osoba 2: "Právě proto jsi hloupý."
Původní znění je v anličtině, film je americký. Toto je jedna z úvodních scén, kdy se osoby 1 a 2 seznámí a samozřejmě spolu jdou na to kafe :-) Film je staršího data, měl pár nominací na Oskara, nakonec dostal jednoho - za hudbu, která je opravdu krásná :-)
Komentáře
Každopádně zkratka je jediná nevýhoda, ale kdo by si vybral "Liga proti slintajícím monstrům" místo "Komise pro legalizaci integrace teroristických organismů a jejich rehabilitaci ve společnosti"?
Tak zadávám:
E: "... Oskare, Líbím se ti?"
O: "Jo, hodně."
E: "A kdybych nebyla holka... pořád bych se ti líbila?"
O: "Myslím že jo."
Osoba 1: "Proč si myslíš, že jsem chodil na soukromou školu?"
Osoba 2: "Vypadáš hloupý a bohatý."
Osoba 1: "Jenže já jsem chudý a chytrý."
Osoba 2: " Ne, já jsem chudá a chytrá."
Osoba 1: "Proč bys měla být chytrá?"
Osoba 2: "Protože s tebou nejdu na kafe."
Osoba 1: "Ani bych tě nepozval."
Osoba 2: "Právě proto jsi hloupý."
Původní znění je v anličtině, film je americký. Toto je jedna z úvodních scén, kdy se osoby 1 a 2 seznámí a samozřejmě spolu jdou na to kafe :-) Film je staršího data, měl pár nominací na Oskara, nakonec dostal jednoho - za hudbu, která je opravdu krásná :-)
Tak já zkusím tipnout první: Život je krásný...?
edit: To je vlastně italský film :-/