Jako někdo, kdo se nenarodil pro tento svět, musím přiznat, že najednou cítím smutek, když jej opouším. říká se, že každý atom našeho těla byl kdysi součástí hvězdy. Takže možná neodcházím. Možná se vracím domů.
Takže to pro přehlednost dám radši ještě jednou :)
Jako někdo, kdo se nenarodil pro tento svět, musím přiznat, že najednou cítím smutek, když jej opouším. říká se, že každý atom našeho těla byl kdysi součástí hvězdy. Takže možná neodcházím. Možná se vracím domů.
Ani ten. Byl to debut režiséra, který má za sebou zatím jen 4 filmy, ale každý z nich stojí za to. Kromě toho napsal také několik scénářů pro filmy, ve kterých hráli třeba Tom Hanks nebo Jim Carrey.
Jeho filmy jsou většinou společenskou satirou nebo kritikou, a často obsahují SF prvky.
Já si právě myslím, že už jsem to někde slyšela a tudíž ten film i viděla, ale nedovedu si to prostě vybavit:-) Napadla mě A.I. Umělá inteligence, ale tam nesedí ten režisér, který natočil jen 4 filmy, takže to taky nebude ono :-)
Andrew Nicol...? Jsem si skoro jist, že jsem trefil režiséra. Bohužel jsem od něj viděl jen dva filmy a citát si nepamatuji...takže střílím trochu naslepo
Komentáře
Trefils :-)
"Mám rád tu vůni čerstvě znapalmovaného lesa."
Citace určitě není úplně přesná, ale něco v tomhle duchu tam padlo. Strašně těžké. :-)
flanker byl ten kdo uhodnul
(ale taky sf, překvapivě)
Jeho filmy jsou většinou společenskou satirou nebo kritikou, a často obsahují SF prvky.
(film jsem našel jen díky mocnému google-fu takže neodpovídám)
Thorar: pak se pochlub :)
Tak další nápověda: ve filmu hraje velkou roli vypůjčený žebřík :)