@alek Já si ho právě nastavila, když se podívám do svého profilu, tak ho tam mám, ale tady ho nevidím ani u sebe, ani u nikoho jiného :-( Nj, já musím mít vždycky nějaký problém :-)
@alek Explorer. Sice nehovořím řečí tvého kmene, ale vyhledala jsem si, co to mám udělat :-) Snad bych to i zvládla, kdyby se tato klávesa vyskytovala někde na mém noťasu... :-( Buď jsem slepá nebo ji tu nemám.
aha, a Explorer jaká verze? To najdeš někde v tý hlavní nabídce O programu ? Asi to bude ten problém, čekám, že to bude celé vypadat možná trochu rozbitě, pokud je to starší verze...
@Michelle Já mám na notebooku místo PrintScreen napsáno jen PrtSC a je k tomu potřeba nejdříve stisknout modrou klávesu Fn jestli to to pomůže v hledání správné klávesy. :-)
Dobrá, tak mám fotku, mám i PrintScreen a mám i další asi hloupý dotaz... Jak to sem dostanu? Nějak mi nejde vložit obrázek, ikonku jsem zřejmě našla, ale pořád se mi nepodařilo ten obrázek vložit. Přiznávám, že nejsem zrovna technický typ :\">
Komentáře
@sarven ano přes něj, ale musíš pak rozlišit mezi username a nickname - je třeba použít @username (najdeš ho vedle času daného příspěvku).
jéééj, práve sa mi vľavo dole objavila mailová notifikácia od aleka :), idem ju pohľadať.
aha, vpravo v notifikáciach sa to ukáže. super.