@Everett_Young Aj, evidentně potřebuji také ceduli s nápisem "sarkasmus", protože si ho někdy pletu s ublíženým kopáním nožičkama a mácháním ručičkama kolem sebe :twisted:
@Everett_Young: Není třeba nikoho bránit. Když nepostoupí tak nepostoupí. Nebude se mi to líbit, ale to je tak všechno, co s tím můžu dělat. Někde jsem četl, že Emilii vybrali hlavně proto, že dokázala držet dlaň těsně nad plamenem svíčky déle než ostatní uchazečky o roli. To je bomba, co?
@Everett_Young Víš, já mám trošku problém, když se lidi dívají na věc pouze z jednoho pohledu a všechno kritizují. ANO, díky amnestii se zastaví stíhání a tresty i nějakým šmejdům, to nepopírám, ale ve velké míře se to týká i lidí, kteří mají podmínku/obecně prospěšné práce třeba za nedbalost. A není tak těžké ji dostat - například budeš řídit, budeš mít mikrospánek, auto se vybourá, někdo se zraní a tradá, můžeš dostat podmínku, obecně prospěšné práce... (to se stalo mému dědovi, kdy si spolujezdkyně zlomila klíční kost - za odpad lidstva a obludu ho teda nepovažuju)
Komentáře
Někde jsem četl, že Emilii vybrali hlavně proto, že dokázala držet dlaň těsně nad plamenem svíčky déle než ostatní uchazečky o roli. To je bomba, co?