Kým byste chtěli být?

upraveno 2. ledna 2013 v Akce a hlasování
«13

Komentáře

• upraveno 29. prosince 2006
  • upraveno 30. prosince 2006
  • upraveno 2. ledna 2007
  • upraveno 2. ledna 2007
  • upraveno 2. ledna 2007
  • upraveno 2. ledna 2007
  • upraveno 2. ledna 2007
  • upraveno 3. ledna 2007
  • upraveno 4. února 2007
  • upraveno 14. února 2007
  • upraveno 14. února 2007
  • Když bych si měl vybrat, pak tedy:
    na týden, klidně měsíc bych se chtěl stát Robertem Barratheonem, takový to pochlastavání si bez povinností kupících se na prahu, do toho trocha děvkaření, atd.
    taky bych chtěl na den být tim dřevěnym lordem Bryndenem, abych zjistil, jak se věci mají...
    a Jaime před zatčením zní taky jako fajn volba...
    ;)

dlouhodobě asi Eddard, ale nejlépe s jinou manželkou; případně Leyton Hightower nebo Robert Arryn, ale u Arryna je ta jiná manželka podmínkou
    :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Stark z hor: Nespletl jsi si Roberta Arryna s Jonem Arrynem :-)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Pěkné téma se tu skrývalo :-)

Jaime, to je asi jasné :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Stark z hor:
    Isteže môžeš byť Robertom Baratheonom, pokojne aj na rok. Vyhovuje ti sa doňho premiestnisť pri jednom zábavnom love na divočáka? ;D

-------------------------------------
    Ja asi Illyrio Mopatis, ten sa vždy vie tak poriadne nažrať. Alebo Varys, alebo Doran, šedé eminencie, to by bola bžunda. Alebo letieť ako havran ako Bran.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Davos Mořský, akorát bez toho, aby mi umřeli 4 synové.
  • @flanker.27 : Proč on? Sloužit takovýmu morousovi bych rozhodně nechtěl. Navíc by ti chybělo pár prstů:-)

@Chmur Lepší postrádat pět článků a mít všech pět pohromadě :) Ale že nebudeš stejného názoru zrovna ty zlatý lvíčku jsem pochopitelně věděl ;-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Davos je náhodou perkfektná postava, čestný a dobrý, iba až príliš fanaticky "zamiovaný" do Stannisa. Ale aspoň zato loajálny.

Chmur, čože čože, ty by si chcel byť Tywinom, príležitostne dávať príkaz na vypálenie nevinnej dediny či zabitie mladého chasňa a následne byť zastrelený pri kandžení?
  • No, tak povahově je mi ze všech postav nejbližší samozřejmě Arya, ale to by nešlo, takže za mě jednoznačně Sandor Clegane.
    Davos je pro mě nejlepší postava v Písni vůbec. Čestný, loajální, se zdravým selským rozumem, bez hloupých ambicí a s příkladným rodinným zázemím. Co je proti tomu šoustat pitomou krávu se zlatejma vlasama.
  • jj spletl, Jon Arryn to měl být...

Brandon: nn spíš tak 2-3 roky po svatbě, to by byla pohoda...

ještě mě napadl Varys, ale jsou věci, které bych nerad nechal v kredenci v šuplíku - a u Varyse bych si něco odložit musel - takže ne... ;)
  • Ja by som chcel byť.. a hambíl sa za to z akého su rodu ale prvé miesto... Brynden Bloodraven a druhé Rhaegar z rodu Targyrienov
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Druhá varianta by byla Daenerys, když dráčkové byli ještě malí a pořád u ní.
  • upraveno 28. prosince 2012
  • A co dámské varianty?:)
    upraveno 28. prosince 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.