Ramsey rád dává zabít své zajatce psi, tak by se o něj v příštím díle mohl postarat Duch, to by byla jistě povedená scéna. Je taková blbost, ale hezká scéna by také byla, když by v boji padl Davos a přišel by ho pomstít Stanis.
To dlouhé cestování během pár epizod už nám musí odpovědět na otázku jestli Ramsay Sansu zbouchnul. To už by musela porodit nebo by jí narostlo panděro :)
@JoffreyWater I tak to jde udělat zajímavěji. --> stagnující Jon zjistí že Ramsay vyrazil s armádou, Jon vyhledá strategicky výhodnou pozici, vykope vlčí jámy, pasti a zaujme obranou pozici -> Ramsay zaútočí, Jon brání. V tomhle mají scénáristi naprosto otevřené možnosti, pochybuji že je využijí, ale přál bych si aby jo :)
Podle mě bude chtít rychle osvodit Rickona, tak zaútočí. Jenom doufám, že se nedozvíme, že je Rickon už dávno mrtvej nebo tak něco. Ale s Duchem už jsem se dávno rozloučil.
Jon dělá v seriálu příšernou blbost, za tohle pitomé rozhodnutí v knihách schytal několik bodných ran, útočit na Zimohrad je naprostý nesmysl, i kdyby měl dvojnásobek mužů, myslím, že v knihách spíš bastard z Hrůzova zbrkle vyjede útočit proti Černému hradu a doplatí na to. Jenže v seriálu je třeba ukázat epickou bitvu v poli (tedy před hradbami Zmohradu, ehm, už zase), s jízdou, protože každý miluje Pána prstenů, takže kašlat na logiku, hlavně když to bude epic, bude se to hýbat a tak.
@Everett_Young Právě proto jsem čekal, že je tady nějak využijí nebo ukážou, že starčata jsou všichni měniči (o třech víme, že se to projevilo) to moc být drahé nemohlo dvakrát udělat pohled na svět očima vlka
Hlavně doufám, že když už ty postavy nechávají takhle debilně umírat, tak už si v dalších dílech odpustí umírání mimo záběr. Vždyť tohle má přeci být seriál, ve kterym se on screen hlavním postavám sekají hlavy, ruce, probodávají břicha apod., tak co má tohle znamenat?!
@Hold the Door Kozy měla ukázat už při tom zprznění Ramsaym, vždyť je to taky seriál, ve kterym hlavní female postavy normálně ukazujou kozy a prde*le, a tahle scéna, když už tam teda byla, byla pro to jako dělaná. To mě taky štvalo u Cerseiny procházky, že to byla dablérka, když ta herečka v jinejch filmech normálně kozy ukazuje, ale pak jsem slyšel něco o tom, že byla těhotná, tak to trochu omlouvá.
Ono by třeba stačilo, kdyby Melisandra neukazovala kozy v každý sérii a Daenerys skoro v každý, mohly je ukázat každá jenom v jedný sérii a třeba by pak byly prachy i na kozy ostatních. To nakládání Drogem zezadu v 1. sérii naprosto uspokojilo moje úchylný nitro, dál už jsem jí vidět nepotřeboval.
Mno, v knize tu "procházku" brala Cersej docela úkorně. Nejen, že byla holatá, ale taky proto, že už ji není 18. A to poprsí už bylo dost pokleslé a břicho taky nic moc. A bylo to docela nahlas obyvateli KP komentováno. Jak je na tom ta herečka doopravdy netuším ;-)
Komentáře
Je taková blbost, ale hezká scéna by také byla, když by v boji padl Davos a přišel by ho pomstít Stanis.
Já jsem jich spočítal maximálně pět (Boltnové, Karstarkové, Umberové a proti Starkové, Divocí a ...?), takže zachránce asi opravdu příjde.
http://winteriscoming.net/2015/10/28/spoilers-are-coming-details-on-how-the-big-season-6-battle-at-saintfield-will-go-down/
Tady zajímavá fotka, jak John je bez koně proti jezdcům
http://watchersonthewall.com/new-photos-game-thrones-season-6-episode-9-battle-bastards/
Theon jí nosil měsíční čaje :-D Třeba :-)
http://watchersonthewall.com/new-photos-game-thrones-season-6-episode-9-battle-bastards/
A to poprsí už bylo dost pokleslé a břicho taky nic moc.
A bylo to docela nahlas obyvateli KP komentováno.
Jak je na tom ta herečka doopravdy netuším ;-)