WoT

upraveno 23. července 2013 v Komunita
World of Tanks, War Thunder, World of Warplanes a další.
2456717

Komentáře

  • @Thorar skoro se nepočítá :twisted: :twisted: smůla
  • @Everett_Young
    "..prvně zaplou standartní grafiku. S tou novou už to nejde..." hmmn :-k :roll:

    Ewerett, Thorar - diik, idem poskušať ;D)
  • @Tom Okamžitě zastřelit. Takový hráči tam nemají co dělat. I když je pravda že jsme s kámošema jednou takhle provokovali četou tier X a k tomu dva tiery I. A pak jsme ještě psali polsky a stříleli do spojenců. Každej jsme dostali denní ban :D
  • mě upřímně T1 bitvy baví nejvíc
  • @Tom Nejlepší bitvy jsou zhruba TIer VIII. Tam to ještě neprodělává a užiješ si ty legendární tanky jako Tiger II nebo Type 59.
  • upraveno 23. července 2013
    Everett_Young napsal(a):

    @Tom Okamžitě zastřelit. Takový hráči tam nemají co dělat. I když je pravda že jsme s kámošema jednou takhle provokovali četou tier X a k tomu dva tiery I. A pak jsme ještě psali polsky a stříleli do spojenců. Každej jsme dostali denní ban :D

    - :anxious: počkaj, jak to mysliš, však to nezáleží na hráčovi, kde, s kým, a jak, s jakými tiermi ho spáruje "mm, ale len na tom "matches-maker, ne ?
    (aspon u random battles,

    "..A pak jsme ještě psali polsky.." - hehe, tak to ste boli aj vy, 1 z tích "siemkas" ! :-D imageimage
    nj, tích poliakov nemajú (ani tam) bohvieako radi.. image :/(
  • @Rolandzee-Zafira-Winterfell jistě, ale tanky mají omezený matchmaking -+2 tiery (až na výjimky jako T-50-2 a podobně) ale když je někdo takovej vůl že vezme desítkovej tank a hodí se do čety s tankem jedničkovým tak je to jen a jen jeho blbost a pak ta jednička nemá mezi desítkama co dělat.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Rolandzee-Zafira-Winterfell Ale pokud nekdo vytvori cetu T1 s T5 napriklad, tak to fakt nema v hlave v poradku. To uz na hracovi zalezi, MM s tim pak moc nenadela.
  • upraveno 23. července 2013
    @Everett_Young @Thorar aahso ahso..

    ale to s tým spreadom +- 2 tiery neveim, či ešte platí, a kde presne, prtže, napr. mna čo som bol vtedy na tieri4 (alebo ešte len 2 - 3 dokonca, už si to presne nepamatám) to hodilo medzi tiere 7-8, mm spravil taký match, že bolo v nom aj nekolik tier 8, a to boli ozaj heavys kousky ! image
    ovšem, bolo to v random battle

    a mm dosť často mixuje aj v rozpatí 4-5 tierov, občas zamieša tier2-3-4 (zvačša nejaký Light,/scouta) medzi tiere 7 - 8 .. :twisted: 8-O :anxious:
  • @Rolandzee-Zafira-Winterfell Některé tanky mají upravený MM. V linii na MAUS je to myslím PZ 38 nebo co to tam je na 4. tieru.
  • @Everett_Young ah-jaa ano, to sedí,tým sa to vysvetluje myslím, že to aj bol presne tento moj prípad
  • upraveno 23. července 2013
    .. + tiež myslím (ale to je len moj odhad), že mm nemusí striktne sa vždy držať rozpatie +- 2 tier, nekdy,/hocikedy može dať aj pár, 1 - 2 - 3 tanky aj velmi nízkeho tieru, -jako light,scout tanks --práve len jako scoutov
    ..ani v reále neni vždy stret,zápas len medzi úplne rovnakou "váhovou kategoriou", nemajú strany konfliktu úplne rovnaké zbrane, vybavie a výzbroj.., na rovnakej úrovni, a sily..

    (
    napr. Irak 2003, marec-apríl : Operation Desert-Thunder (?) (názov presne nepamatám) - to boli 1 z posledních, vačších, tankovích a panzers, / *combined arms" bitiek.. na oboch stranách,
    ale nemali ich obe strany rovnaké, na tej istej technol.úrovni.. )
  • @Rolandzee-Zafira-Winterfell Další z důvodů proč dost lidí přestalo WoT hrát. Ty faily co občas předvádí MM jsou úděsné. Viděl jsem bitvu 14 artyn a tank proti 15 střeďákům. To nebyla bitva ale jednostranný masakr. Oni prostě najeli mezi ty artyny a všechny během minuty postříleli.
  • @Everett_Young 8-O :-o omfg
    ..tak asi zlý script, bug, zlé netové spojenie (zkomolenie prenosu dát), alebo to nekdo hackol, / dobabral.. image
  • @Everett_Young ..ale proti raketometom jako napr. katušiam, / MLRS by už nemali šancu -práve stredáci, :twisted:
    ..aspon ne tak velkú.. :-$
  • Teď je to celkem fixnuté ten MM, artiny dostaly parádní nerf tak s nima hrají jen dobří hráči nebo masochisti :) Ale týmy plný rajčat co dělají kokotiny mě dokáží vždy zvednou žaludek. Včera jsem jezdil chvilku četu VI tieru a po tom co tam předváděli jsem se šel uklidnit na IX a tam kupodivu už lépe :) E-75 a E-50 jsou parádní stroje :)
  • Krásný trailer na World of Warships.

  • upraveno 24. července 2013
    @Blackfish joo lodě na ty se těšim.Jsem zvědav, jak to vymysli s posádkou :-D
  • @Blackfish No to mi povídej. Za ten nerf artyn bych je pěkně nakopal do pr... To že 80% hráčů jsou blbci a zastaví naa otevřeném terénu kde je ta artyna trefí i kdyby nechtěla je jejich vlastní debilita. A pak akorát brečí jak jsou artyny přeboostované. Když byli rozdělené do 8 tierů a hlavně před tím jejich meganerfem, tak byli celkem vyvážené.
  • upraveno 24. července 2013
    Blackfish napsal(a):

    Teď je to celkem fixnuté ten MM, artiny dostaly parádní nerf tak s nima hrají jen dobří hráči nebo masochisti :) Ale týmy plný rajčat co dělají kokotiny mě dokáží vždy zvednou žaludek. Včera jsem jezdil chvilku četu VI tieru a po tom co tam předváděli jsem se šel uklidnit na IX a tam kupodivu už lépe :) E-75 a E-50 jsou parádní stroje :)

    no tak to ja som rád, že viem zatím aspon jako-tak JAZDIT s tým tankom, a že sa nestrepem z útesu, alebo do mora,/reky (čo som ale už víckrát videl hlášku ten-a-ten hráč was "drowned" :-D )

    inak škoda tích artin, ted po ich oslabení sa s nimi bude ťažko hrať, a som chcel vyskušať aspon 1 liniu nemeckeho Hummelu, a aspon 1 lajnu za ussr Object 263 (?) (ruská tierX arta)
  • To se ptáš které arti expit? Mno Tak němci jsou přesnější (i když v porovnání arti) a mají střední dmg a možná trošku rychlejší kadenci střelby. Ovšem pramalý splash (Rána se rozplácne třeba o tank nebo na zem a dá poškození všem okolo) Rusové mají silnější děla a ten splash právě lepší. Ale já jedu němce, protože nesnáším rusy takže nejsem moc objektivní.
  • upraveno 24. července 2013
    @Blackfish z (hlavnej) kategorie *delostrelectvo" (kt. sa ešte dalej člení na x-druhov), mi tam chýbajú ešte nejaké tie velké, ozaj velké kanóny (najma nemecké) a zvačša typu rail-gun, ale aj mažiare, aj ten cca 600mm mínomet, dalej aj Schwere Gustav, "Velký Karol", "Tlstá Berta", + tieš ešte ten, čo bol pri dobývaní Sevastopola, aj ten pri obliehaní Leningradu, a ešte ten, čo bol namierený na Paríž.. (všetko známejšie, ale tie ich mená si zrovna ted nevzpomenem :/( a pod, )

    a tieš nevím proč tam nedali aj ruské katuše (gardové mínomenty) - obe verzie :idea:
  • Protože je to pohyblivé polní dělostřelectvo (SPG - self propelled gunsú) - ty co jsi napsal by dokázali smazat celou mapu :) A Katusa není tank ale vozidlo na kolech s raketomety na korbě.
  • ARTYNY: Rusové - rychlé nabíjení, střední damage, střední splash; Němci: Velká přesnost, střední splash, větší damage; USA - Největší damage i splash, pomalé nabíjení, mizerná přesnost; Francie - Baťák má zásobník, jsou hodně rychlé, dají se použít jako TDčko a pro mě jsou nejlepší ze hry; Britské - netestoval jsem je
  • @M1on
    Q: How the crew system will work?
    A: Crew will be represented by small amount of main officers, which will have their own skills and perk. There will be a possibility to knock out the officer. In this case warship will suffer penalties similarly to vehicle in World of Tanks.
  • @Blackfish Mě se tedy víc líbil ten druhý trailer :))
  • pekné :o :P

    btw. to War Thunder - sú tam aj tanky, aj pozemná technika/panzers), alebo je to len premenovaný World of Warplanes, alebo co ? image
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 24. července 2013
    @Rolandzee-Zafira-Winterfell Hratelná jsou zatím jen letadla, tanky a lodě jsou nyní řízené NPC ale na jejich zprovoznění se pracuje.

    A poběží to všechno dohromady - tanky, letadla i lodě proti sobě, ne odděleně jako od WG
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.