Trailer na 3. řadu Hry o trůny /rozšířená verze/ - Ice & Fire

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
«1345

Komentáře

• Hmm, no za mě super. Po té místní kritické a uplakané atmosféře stran druhé řady a skepsi ke třetí ;-), to velmi navnadilo.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Ale furt jsme neviděli Iwana Rheona. A já chci vědět, jestli obravdu bude Bastard a jak bude vypadat. A chci a chci a chci! :)
    Manceho budu ignorovat, protože šplhání na Zeď v té vteřince mě dost uchvátilo.
    A Jaime tam nějak skučel, co to asi bude za scénu?
  • upraveno 23. února 2013
    YouTube nestíhá :) (305 shlédnutí, 9655 lajků)
    Bastarda jsme neviděli, ale jeho oběť zřejmě jo... uhh.
    Podle svojí reakce na Jaimeho v traileru se obávám, že budu při téhle scéně asi brečet. :D
    Nas*aná Ygritte a Jon zmoklý jako slepice... ach, jak já je "shippuju". :D

A nemyslím si, že tohle je poslední trailer před premiérou...
  • Mně se líbí poslední dobou trend dávat moderní hudbu k naprosto netématickému videu. Většinou je to u her teda. Viz.

Má to něco zajímavého do sebe. :-)
    Jop, myslím toho člověka přivázanýho ke kůlům s hadrem na hlavě... Neumím si představit, co jinýho by to mohlo být. I když GoT dokáže překvapit. :spike:

Bonus: ten záběr na konci, nemohla to být cyvasse? :) Já měla pocit, že to hrajou hlavně v Essosu, ale nezlobila bych se, kdyby byla už ve třetí řadě.
  • @sveva To je přece Joffrey při sadisticko-masochystických hrátkách s Ros :twisted:
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    To je určo cyvasse. A doufám že nám Tyrion vysvětlí pravidla a předvede všechny figurky na desce :-)
    Trailer se mi líbí. Ostatně se mi snad zatím líbily všechny:-) Jen ten Mance je porád nějakej divnej:-)Jestli bude třetí série lepší? Doufám, že ano. Protože pokud by byla horší než druhá, tak by to pro mě pomalu začalo být nekoukatelné:-)
    Jinak už jsme viděli Rosiny hýždě, klín, ňadra, tak doufám, že se dostaneme ještě dál a hloub, protože tahle postava si opravdu zaslouží detailní rozbor:-)
    @Everett_Young To ale Ros musela strávit hodně času v posilovně mezi druhou a třetí řadou, aby měla takovýhle paže :)

Edit: Aha, už jsem pochopila, jaks to myslel. Ale to o posilovně platí i na Joffreyho... vždyť je to takový tintínko. :)
  • @sveva Co ty víš, co skrývá Gleeson pod královským šatem? :D
  • @Chmur Jistě, co se Ros týká, musíme jít do hloubky. =D
  • Představte si, kdyby teď roli Ros vyškrtli - to by tu teprv bylo řevu :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 23. února 2013
    Trochu mě štve, že když se objeví nějaké sólo pro draka, vždycky je to Drogon. Ty zbylé dva jsme viděli zatím jen dvakrát a to vždy, když byli pohromadě všichni tři. To je diskriminace.
    Mě se ten trailer líbil ale jako většiě mi tam chybí Bastard z Hrůzova
  • Trailer je super, hlavně jak obrozhouba leze na Zeď. A nevíte náhodou někdo jestli nebude promítání maratonu ve Světozoru, jako bylo loni. Bylo to super
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @alek Druhá série měla trailery taky pěkné.
    @Mikulas Opravte mě jestli se pletu, ale Vypravěč na zdi nemá co dělat.Kdo by pak se snažil o mír s vránama
  • Azazel: Ten klip nic moc :D
  • Mě se trailer líbí moc. Už se nemůžu dočkat na vysílání.
    @alek Taky jsem si říkala, že to od Joraha není moc hezké, filuta jeden :)
    Tak po jedné minutě nemůžu soudit. Nejsem si ale jist, jestli ještě tomu mám věnovat čas. Druhá řada byla utrpení asi stejné jako kapitoly Daenerys v Tanci :P
  • Já se těším hlavně na Robba a na Brana a to jako hodně moc, ten trailer mě ještě navnadil :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.