Poradna

upraveno 23. července 2012 v Rozličný pokec
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....

Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
191012141575

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 21. října 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 21. října 2012
    Jasný ďábelský ťuťu zlovlk :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 21. října 2012
    Tyhle malý jsou největší zlo. Ničeho se nebojí a nemají respekt z ničeho a z nikoho.
  • upraveno 21. října 2012
    Já mám vlastní, osvědčenou metodu, jak přesvědčím domácího mazlíčka o tom, že z mého talíře fakt nic nedostane - prostě na něj zavrčím jako vrčí zvířata, když se nechtějí dělit:-D Ano, není to normální, na veřejnosti bych to neprovozovala, ale opravdu to funguje:-)
    Flankere a ten tvůj zlovlk (spíš zlovlček) je strašně zlatý:-)))
    upraveno 21. října 2012
    Vlcacka: ťuťu, mufík a mumínek jsou nejčastější označení zvířátek :D
    Na fotce je pořádný huňatý plyšák :)
    upraveno 21. října 2012
    Monty, pozor, mám nabitého psa a nebudu váhat ho použít :)

Vlcacka: krásnej pes... :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 21. října 2012
    A jejej, nebezpečná psí zóna. Radši z tohohle topicu zdrhám pryč. :-)
    Vlčačko, máte doma krásnou smečku:-) Co je zač ten nejstarší a ten prostřední? Není to belgický ovčák?
    pejsci pejsci :-*
    Kámoška měla kdysi belgicko ovčačku, jinak bych to asi nepoznala:-) Fakt krásní psíci, jde na nich vidět, že se u vás mají dobře:-)
    upraveno 21. října 2012
    Výhoda je, že naše psice je malá a na kuchyňskou linku nedošáhne. Nicméně co jí chybí na velikosti, to bohatě vynahradí očina :)
    upraveno 21. října 2012
    Náš pes a kočky to mají ještě vymakanější... Decentně ti položí packu na koleno, předloktí nebo rameno a naznačí ti tím, že by si taky dali:-) Doprovázeno je to samozřejmě upřeným pohledem.
    Hm což o to, špicáková je taky mrňavá, ale to jí nebrání vyskočit na židli, opřít se předníma o stůl a dožrat kocourovi granule. :-( Samozřejmě nejlépe, když to nevidíme. :-(
    Prostě je to citové vydírání:-)))
    upraveno 21. října 2012
    Michelle, Vlcacka: To přesně je to "nenápadné připomenutí se" :).
    Naše "velká" dělá, že kouká někam jinam a to jídlo jí vůbec nezajímá a bleská po něm očima. Škrábe packou do židle, nohy, stolu... a aby se úplně připomněla, tak občas vrkne.
    "Malá" se snaží vydrat na klín na židli (nějak potvora neuznává osobní prostor a když někam potřebuje a někdo jí překáží, tak to vezme po něm).
    Kriso to mi před chvilkou Natála krásně předvedla, na lince odpočívá k vychladnutí kuře a ona hrábne packou (jelita zaručena), pak blafne a když se začnem smát tak se pořádně rozštěká. Trubice. :-D
    Ten přestíraný nezájem je nejsrandovnější:-))) Ještě tak pěkně zvednou čumák, hlavu dají stranou, ale po chvíli jim stejně ten pohled ujede zpátky:-D Herečky:-)
    upraveno 21. října 2012
    Jo, decentní šťouchnutí packou se samozřejmě přidá dle potřeby :)
    Mívám pár psích drahoušků u otce (Ten má takový "pěkný" zvyk obměňovat psiska co rok...) a všichni záhy pochopili, že ode všeho, co pojídám venku zpravidla dostanou dle uvážení alespoň ochutnat. Já mám, samozřejmě první sousto (a jakékoli další, které chci) a pak se krmí dle společenského žebříčku. Kňučení nefunguje, smutné oči taky ne a za natahování se po nepodávaném jídle si čtvernožec vyslouží maximálně jednu přes čumák a odepření dalšího sousta. Funguje to na jedničku. Ráda svačím na zemi, psíci sedí klidně i hned vedle mě a berou si, až když je jim nabídnuto. Ti současní žerou takřka vše, tak spolu obcházíme zahradu a cpeme se jablky, hruškami, malinami.... :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.