Ten Eddard by neměl pít nalačno! Vyvádí potom strašné věci. :-) Tajná milenka šíleného krále je zajímavý nápad. Při Aerysově povaze je pozoruhodné, že ho vůbec přežila. Ta by jistě mohla vyprávět! :-) Vidím trochu problém s časem mezi početím a narozením dítěte, neboť se mi nezdá, že by Ned setrvával v Králově přístavišti celých devět měsíců. Pokud mezitím válčil na jihu, mělo to být zmíněno. Povídka se mi četla příjemně a konec byl překvapivý, tak jak to má být. Chybujeme všichni, i lord Eddard Stark ze Zimohradu.
Mírně mě to pobavilo, chvíli jsem přemýšlela, jestli je to myšleno vážně nebo to má být parodie. Každopádně je to psáno čtivým stylem a jedná se rozhodně o zajímavý kousek.
Komentáře
Tajná milenka šíleného krále je zajímavý nápad. Při Aerysově povaze je pozoruhodné, že ho vůbec přežila. Ta by jistě mohla vyprávět! :-)
Vidím trochu problém s časem mezi početím a narozením dítěte, neboť se mi nezdá, že by Ned setrvával v Králově přístavišti celých devět měsíců. Pokud mezitím válčil na jihu, mělo to být zmíněno.
Povídka se mi četla příjemně a konec byl překvapivý, tak jak to má být.
Chybujeme všichni, i lord Eddard Stark ze Zimohradu.
Každopádně je to psáno čtivým stylem a jedná se rozhodně o zajímavý kousek.