SKYRIM HELP FORUM

upraveno 3. prosince 2011 v Komunita
zdá sa, že budem mať veľa otázok, možno aj niekto iný, tak zakladám nové fórum, aby som nespamoval PC gaming. a ono to aj súvisí s ASOIF, keďže som práve v strašnej snehovej búrke priešiel do Winterfelu, ehm do Ledohradu :)
14567810»

Komentáře

• upraveno 9. května 2012
    nikdy som nič také nerobil, neviem ako na to a vlastne iba tuším o čo ide. upraví sa prostredie do nejakého štýlu?
  • upraveno 9. května 2012
    Mám otázku, když mám originální verzi tak se mi patche stahujou sami??? A jaký tam jsou změny(?) totiž žádný nezaznamenal
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 9. května 2012
  • upraveno 10. května 2012
    Problikávají mě textury ve skyrimu. na notebooku v pohode ale na stolnim pc jsem to vcera nainstaloval a nějak problikava třeba při probíháni kraje, vstupu do budovy atd. graficka karta zvlada i narocnejsi hry (zaklinac 2, crysis 2, Assassins creed 2 + datadisky). Takže to bude asi něčím v nastavení. neměl jste někdo podobný problem ?
  • upraveno 10. května 2012
    upraveno 10. května 2012
    Tady: http://skyrim.nexusmods.com/
    Ale musíš se registrovat. A je dobré si stáhnout ten Nexus Mod Manager co tam mají. Aby jsi mělpřehled co všechno máš ve hře za mody. A snadno se přes to ty mody instalují a uninstalují.
  • upraveno 13. května 2012
    Hele lidi nevíte někdo jak se přes Steam stahujou ty módy??? Já je nemohl nikde najít...a dají se stáhnout zadarmo??
    Jaké módy? Na Steamu jsou módy výjimečně.
    upraveno 13. května 2012
    Zadarmo jsou.
    Mody se instalují do složky, kde máš hru nainstalovanou. Většinou jde je o to něco někam nakopírovat. Popřípadě přepsat nějaký soubor.
    No většinou se i samy nainstalují při spuštění steamu....
    Jo jestli jsou tu lidi na Steamu, tak můj účet Livtrasi :-)
    upraveno 13. května 2012
    upraveno 13. května 2012
    Je dobrý pak ty mody instalovat přes ten Nexus Mod Manager. Ten stáhneš zde: http://skyrim.nexusmods.com/content/modmanager/
    A jak se používá najdeš v nějakém tutoriálu na youtubu. Třeba tento:
  • upraveno 9. června 2012
    zdravím, prosím nevíte někdo kde se naučím kouzlo ohnivá vichřice (mistrovké ničení)? Ničení mám 100 a dostal sem od faraldy knihu, ve které se píše něco o místě, kde se to kouzlo dá naučit. Prošel sem už fakt hodně míst, které tomu popisu odpovídají a pořád nic. Prominte jestli už to tu je někde napsáno, ale 10 stran je na mě moc.
  • upraveno 9. června 2012
    aby jsi získal mistrovska kouzla musíš splnit quest v ledohradu, potom jdou koupit ve škole
  • upraveno 26. září 2012
    Cau vsichni drakobijci

Potřeboval bych trošku pomoct. stahl jsem si DLC Dawnguard ale nejak mi nejde spustit. tim spustit myslim ze mi nejede policko DATA FILES v spoustecim menu. Pokud nekdo vite co myslim a dovedl by mi pomoct byl bych moc rad.

Diky ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.