Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1489490492494495581

Komentáře

  • Dreamer napsal(a):

    @Krisa ono by se tam našly i jiné perly a z některých celkem zamrazí. Ale tohle je nejrozšířenější představa o práci učitele, ve dvě doma, každou hodinu přestávka, prázdniny,
    flákačka...prostě dream job :)

    A v mš bez přestávek,6h v kuse a o prázdninách určitý počet týdnů také v závislosti ns počtu přihlášených dětí a počtu zaměstnanců...všem co závidějí nabízím,ať si to příjdou zkusit-kupodivu nikdo nemá zájem.
  • upraveno 14. července 2017
    DonPadre napsal(a):

    @Edem celkovo ... platy, ceny, ekonomika, armáda, mentalita, životná úroveň .... neviem prečo sa všetci robíte akoby ste nevedeli o čom hovorím ... proste komunizmus a jeho vplyv na nás zanechal isté jazvy, ktoré sa zahojili ale spomalili nás v napredovaní so západom ....

    No já teď žiji v Rakousku a vlastně s tebou souhlasím, až na ty ceny. A myslím si, že jizvy komunismu se ještě nezahojili. Nejhorší je... jakou prdel tady mají z Miloše Zemana.

  • upraveno 14. července 2017
    @Amaroun to se nedivím, jestli ta zombie znovu vyhraje volby, tak budu asi tři dny a tři noci brečet do polštáře :-D
  • @Amaroun Hele, já taky nemám Zemana ráda a myslím si, že dělá zemi ostudu, ale proč nás má sakra pořád zajímat, co si každý ňouma za hranicemi myslí? Mimochodem, jestli chceš Rakušáka usadit, tak stačí zmínit Hitlera. Nebo fakt, že to oni mohli za I. světovou válku, ne Německo :twisted:

    Ten rozdíl v platech nebo přístupu k určitým věcem není daný jenom několika desítkami let společenského vývoje, který nikam nevedl, a v případě Československa postupného ekonomického úpadku, ale taky tím, co se tu dělo v devadesátých letech a spousty chyb, které tehdy vznikly. Jsou západní země ekonomicky nadřazené? Ano. Taky toho často zneužívají a masírují si tím ego. V jakémkoliv jiném ohledu? Ne. A absolutně ne co se kultury nebo mentality týče. Každá země má problémy, jenom problémy jiného druhu. Je hloupost čekat dokonalou společnost a sociální zřízení, tak daleko lidská rasa není.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Dreamer napsal(a):

    @Amaroun to se nedivím, jestli ta zombie znovu vyhraje volby, tak budi asi tři dny a tři noci brečet do polštáře :-D

    Dala jsi mi motivaci se začít těšit na podobné obrázky :twisted:

  • upraveno 14. července 2017
    @svoa00 A pokud chce člověk Rakušanovi zvednout tep a trochu trollit, stačí zavést řeč na Temelín :D
  • Dreamer napsal(a):

    @Amaroun to se nedivím, jestli ta zombie znovu vyhraje volby, tak budu asi tři dny a tři noci brečet do polštáře :-D

    Myslím si, že to vyhraje Drahoš. Respektive Zeman ani možná kandidovat nebude - je dost mimo poslední dobou
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    To je mi ale překvapení :)
    Jak Clausewitz říkal "nikdy netáhni na Moskvu", tak by mělo platit "nikdy nelez do chomoutu s lidovci" :)
  • A co tak hroznýho udělali lidovci - pragmaticky zrušili koalici, kde 10% je velký riziko, když vidí průzkumy. Nevidím v tom, žadný problém. Starostové budou na jejich kandidátkách pokud budou chtít. S tím jak velkoryse jim lidovci nabídli postavení kandidátu na kandidátkách žádný problém, pokud to budou brát rozumně tak na to přistoupí.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @derfel Tak STAN z tohohle důvodu zrušil dohodu s TOPkou, takže je otázka jestli si lajznou to samé s KDU
  • To je otázka podmínek, teď jsem poslouchal komentář, pokud strana KDU-ČSL, která má v průzkumech cca 7, - 7,5 % nabídne straně, která má kolem cca 1 % STAN na kandidátkách 6 ze 14 volebních leaderů, tak to podle mě je velkorysost. Jinak řečeno lepší podmínky než lidovci jim nikdo stejně nedá.
  • To dostane Renč další vyznamenání od Zemana :D že KDU+STAN zprznil kampaň tím šíleným pedovideem :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    tedy nevím, o jakém videu je tu řeč (a asi ani vědět nechci), ale nemyslím, že v tomto ohledu by potřebovali lidovci pomoc zvenčí :twisted:
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    upraveno 19. července 2017
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    upraveno 19. července 2017
    @sfik Pokud vůbec bude ještě presidentem :D
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
  • upraveno 26. července 2017
    https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/444560-pobodana-ceska-v-egypte-je-ve-stavu-klinicke-smrti.html

    Hezké. Čili teď se jenom bude čekat, kdy ji odpojí od přístrojů, což už se nedozvíme. Stejně jako jestli to prase, co to udělalo, půjde sedět za dvojitou vraždu a ublížení na zdraví s následkem smrti.

    Jestli někdo plánujete dovolenou v muslimské zemi, tak potěž alláh, mě by tam nedostali ani s poloviční slevou.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @svoa00 Je to hrozný a fakt to nechápu - vždyť měla prý bodné rány na nohou, jak je možné, že to takhle strašlivě dopadlo?
  • upraveno 26. července 2017
    @Krisa Měla prý i zranění na zádech, což tuším v prvních zprávách o tom incidentu ani nebylo zmíněné. Ale je mi jí a té rodiny líto, žili určitě v domnění, že Egypt je ještě v pohodě.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @svoa00 Hm, tak to asi bohužel muselo zasáhnout i nějaký orgán, jinak fakt nevím. Je to hrozný.
  • @svoa00 já bych nejel třeba ani do Francie, Anglie, Nizozemska, Belgie, Švédska
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @DanielSvatoš Budapešť, Varšava, Bratislava mnohem lepší destinace
  • @Tyrion Lannister v ČR je spousta hradů a zámků které jsem ještě nenavštívil tak já se nehrnu ani za hranice
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @DanielSvatoš Moudré rozhodnutí
  • Lidi kteří jezdí na dovolené do muslimských zemí jsou idioti. Hlavně že si nacpou držky při celodenním stravování a la "sněz-co-můžeš" a cokoliv dalšího bagatelizují. Ti samí lidé potom v Čechách chodí protestovat proti kvótám, nosí po václaváku šibenice, protože tu muslimy nechtějí. Do Egypta na dovču klidně pojedou, když je to tak levný, přece to nenechaj koupit souseda z mladý boleslavy..

    Má mi být paní líto? Asi jo.. A je? Asi ne.. na světě je toho víc k vidění než špinavej Egypt, pyramidy pod nánosem odpadků, průjem z jejich kvalitní stravy a vody z vodovodu.. Kdo chce kam..
  • Naprosto souhlasím. Co si to ti lidi dovolují, jezdit na dovolenou do zahraničí do jiných zemí, které by rádi poznali, nebo kde by se rádi váleli u moře. =D

    Taky předpokládám, že chodíte do práce a na výlety pěšky. Co kdybyste náhodou měli autonehodu! Vždyť statisticky přece nejvíc úmrtí je právě z autonehod!
  • Ako je to čoraz väčší risk, v istom zmysle si koledovala, ale aj podľa mňa to nestačí na kvalifikáciu na Too Dumb To Live (milujem TV Tropes) a tie miesta sú dosť zaujimavé (a to s či bez akéhokoľvek porovnávania inými).
    A tak nejak nechápem prečo by párdňová návšteva mikroskopicky podporujúca ich domácu ekonomiku mala byť v pokryteckom rozpore s nesúhlasením s ich nasťahovaním do strednej Európy.
  • @Denebola 1. alternativ je víc než dost
    2. opravdu skvělé poznávání politicky nestabilní země zpoza zdi nějakého resortu (protože za zdmi resortu se ti nemůže nic stát).
    3. srovnávat to s pravděpodobností srážky s autem.. jak chceš.. Jeď třeba do Rakky nebo do Mosulu.. Protože je tu i pravděpodobnost že ten terorista může chodit i po Praze..

    A k tvé první větě "co si to ti lidi dovolují" - pro mě za mě ať si tam ti lidi jezdí.. jen nechápu proč mám být vyplašený nebo smutný kvůli lidem, kteří jedou all inclusive poznávat tyto skvělé kultury, kde ta koncentrace teroristů a podobných psychoušů je někde úplně jinde než na jiných možných destinacích, ale tam hold dovolená nestojí 5500 all inclusive :P
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.