hmm taky se vůbec nechytám, vždycky jen vidim jak se něco lije do kotlíku, ale nejsem to schopnej nijak ovlivnit, takže vždycky následuje Acolyte, you did not succeed:))
V zahranií jsou na tom stejně. Zatím jsme se dobrali jen k tomu, že ty jednotlivý jídelníčky by mohly být klíč - ten pondělní má jednu malou odchylku v té kresbě oproti ostatním, naříznutá jablka.
Hm, taky nevím co s tím. Dnešní jídelníček z Králova přístaviště se liší v druhém řádku oproti tomu mluvenému z videa. Ale jak získat ten klíč, to netuším :(
pěkné jídelníčky, každý končí citrónovým zákuskem ;-) a odchylku má každý z nich. Pondělek je v poho, a na každém z následujících dnů je naříznuto několik dalších jablek nebo pomerančů. Nic jiného jsem nezjistil. Třeba se musí něco stihnout naklikat v tom časovém limito, co to teče do toho kotle. A nebo je to nějaká chyba
Páni, tak na tohle bych opravdu nepřišla :). Odměna je skvělá, podle mě jsou tato a hned ta 1. s Aryou a Jonem nejlepší. Nemám 5 akolytů - je za ně také ještě nějaká odměna nebo výhoda či tak něco?
A hele, ono je 11. To znamená finální odměna pro mistry, kteří nasbírali alespoň 5 noviců. Já jich mám 30 a díky vám tedy můžu referovat. Bohužel není moc o čem, není to nic velkého. Ve videu vás pozdraví GRRM a pak si můžete stahnout tapety na plochu, mobil apod. Na výběr je 15 rodů: Arryn, Baratheon, Bolton, Cerwyn, CleganeClegane, Crakehall, Frey, Greyjoy, Karstark, Lannister, Stark, Swyft, Tully, Tyrell, Umber.
Někam to nasdílím, ale dneska už se mi tuze nechce :-)
Komentáře
Nemám 5 akolytů - je za ně také ještě nějaká odměna nebo výhoda či tak něco?
Někam to nasdílím, ale dneska už se mi tuze nechce :-)
Takže my neúspěšní budeme trpělivě čekat na dobrou vůli Lorda Velitele :)
já totiž hlavně nevim, jak to udělat - je to docela velký, u každýho rodu x-tapet v různých rozlišeních, pro různé přístroje.