The Maester’s Path

upraveno 3. dubna 2011 v Seriál Hra o trůny
1235»

Komentáře

• upraveno 28. března 2011
    hmm taky se vůbec nechytám, vždycky jen vidim jak se něco lije do kotlíku, ale nejsem to schopnej nijak ovlivnit, takže vždycky následuje Acolyte, you did not succeed:))
    V zahranií jsou na tom stejně. Zatím jsme se dobrali jen k tomu, že ty jednotlivý jídelníčky by mohly být klíč - ten pondělní má jednu malou odchylku v té kresbě oproti ostatním, naříznutá jablka.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 28. března 2011
    Hm, taky nevím co s tím. Dnešní jídelníček z Králova přístaviště se liší v druhém řádku oproti tomu mluvenému z videa. Ale jak získat ten klíč, to netuším :(
    Soudruzi z HBO asi udělali někde chybu :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 28. března 2011
    pěkné jídelníčky, každý končí citrónovým zákuskem ;-) a odchylku má každý z nich. Pondělek je v poho, a na každém z následujících dnů je naříznuto několik dalších jablek nebo pomerančů. Nic jiného jsem nezjistil. Třeba se musí něco stihnout naklikat v tom časovém limito, co to teče do toho kotle. A nebo je to nějaká chyba
    jj, další variantou jsou ta zvýrazněná písmena v jídelníčcích, ale nic mi tam nesedí a a ani ostatním...
    upraveno 28. března 2011
    Jo na ty jsem taky koukal. zkoušel jsem vyťukat různé názvy měst, ta písmena, atd.. nic to nedělá. :( Takovou dobu tu čekám na.. tohle
    upraveno 28. března 2011
  • upraveno 29. března 2011
    hmm, dobrý, tak jsem to taky vcelku pochopil, že bylo třeba něco ťukat na klávesnici, ale nebyl jsem teda ani blízko toho hesla :-)
    Odměna je výborná a mohla by zase přihrát nějaké body Marku Addymu, imo slušný a slibný výkon.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 29. března 2011
    Páni, tak na tohle bych opravdu nepřišla :). Odměna je skvělá, podle mě jsou tato a hned ta 1. s Aryou a Jonem nejlepší.
    Nemám 5 akolytů - je za ně také ještě nějaká odměna nebo výhoda či tak něco?
    Ano, ten kdo má 5 akolytů by měl dostat snad 11. dubna ještě nějakou odměnu... K večeru dodám detaily, někde už jsem to zahlíd.
    upraveno 29. března 2011
    já mám tři
    ja styroch, snad sa este jeden najde... inak tieto hadanky isli mimo mna a som rad ze tu boli take kvalitne napovedy :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 29. března 2011
    Chjo, já mám jenom 2 :(((
    upraveno 29. března 2011
    Mě tedy tahle odměna moc nenadchla. Ale aspoň potvrdila očekávání, které k seriálu mám.
  • upraveno 11. dubna 2011
    A hele, ono je 11. To znamená finální odměna pro mistry, kteří nasbírali alespoň 5 noviců. Já jich mám 30 a díky vám tedy můžu referovat. Bohužel není moc o čem, není to nic velkého. Ve videu vás pozdraví GRRM a pak si můžete stahnout tapety na plochu, mobil apod. Na výběr je 15 rodů: Arryn, Baratheon, Bolton, Cerwyn, CleganeClegane, Crakehall, Frey, Greyjoy, Karstark, Lannister, Stark, Swyft, Tully, Tyrell, Umber.

Někam to nasdílím, ale dneska už se mi tuze nechce :-)
    upraveno 11. dubna 2011
    Já jen jednoho.
    Takže my neúspěšní budeme trpělivě čekat na dobrou vůli Lorda Velitele :)
    Tak si vyberte jeden rod ;-) hodím aspoň ukázku, stejnak je to jinak na jedno brdo...

já totiž hlavně nevim, jak to udělat - je to docela velký, u každýho rodu x-tapet v různých rozlišeních, pro různé přístroje.
    upraveno 11. dubna 2011
    Za sebe říkám, že to nemusí být dnes. Kdyby to byla ukázka, tak skučím hned :)
    stark a draci
    upraveno 11. dubna 2011
    Já mám jen 3 hlavičky. Chci vidět Karstarka, toho jsem ještě neviděl. I když to asi nebude nijak složitý symbol :D
    upraveno 11. dubna 2011
    hmm, to vypadá celkem dobře
    upraveno 11. dubna 2011
    Ou jéé, Sun of Winter
    upraveno 11. dubna 2011
    dík :)
    clegane :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.