@svoa00 já spíš čekám, že to okoření nějakou lovestory, zabalí do PG13, ať se penízky hezky sypou, nějak rozmáznou ten vampirismus, protože Twilight a přidají nějakou bitvu se spoustou zpomalovaček, bude to pecka :D
@Nevada Ahá. To som nevedel, žeono toho bolo viac? Ja som videl len Planétu opíc a potom som videl, že existuje Zrod PO, teraz k tomu robili remake a zrazu nejaký Úsvit.
@Dreamer: Sedm samurajů? Bezva film, akorát trochu rozvláčný,... každopádně Kurosawa je machr, budu si muset dát opáčko jeho filmů... a úplně největší nářez je, že jednoho do party naberou když štípá dřevo...
@jjelen: Z Wiki: Sedm samurajů (japonsky: 七人の侍Shichinin'nosamurai/Šičinin no samurai) je japonský film, který režíroval a zčásti napsal Akira Kurosawa v roce 1954. Film je široce hodnocen jako jeden z nejlepších filmů, které byly kdy vyrobeny a patří mezi několik málo japonských filmů, které jsou známy po celém světě. ... (Za klíčové bych bral "Z ČÁSTI NAPSAL")
@Jay tak nevím, na csfd je dokonce zmínka o tom, že snad vychází aspon zčásti z nějaké reálné události (kde jsem přišel na ten "původní western" ted vážně nevím :-s )
Komentáře
Tywin a Rickon z GoT zřejmě nemají nouzi o práci.
To mi připomíní, že bych se měl už taky nekdy kouknout na sedm statečných.
"Co to píšete Akira Kurosawo?"
"Ále, scénář k mému novému filmu. Šest samurajů."