jj neskôr som si všimol tie slovanské krajiny, to mám za to že sa nevenujem práci ale narýchlo čítam fóra :) Trojka ma slabší rozbeh ale posledných 100-120 strán som sa od toho nemohol odtrhnúť, na jednotku to síce nemá ale je to určite lepšie ako dvojka
mne sa to do dvoch tretín páčilo veľmi, potom som si uvedomil (pri tom výcviku a následne pri mileneckých hodinách) ako jedndoucho autor hádže postavu tam kam ju potrebuje. to kvalitu trochu/viac zhadzuje. ale stále fajn.
No nevim, nevim, hrdiny jsem četl a byl jsem celkem zklamaný (dobře, s tím možná mělo dělat vysoké očekávání), přišlo mi to zbytečně dlouhé a postavy takové "nějaké" (mimochodem, četl někdo od abercombieho první zákon? jaké to je?)
Ben Nevis: Já mám z knihy pocit, že Univerzita je jedna z nejvýznamnějších institucí (prosím nebrat za slovo a nepřipomínat pravý sociální význam instituce) na celém světě, takže mě roznesení tohoto přízviska ani nijak nepřekvapuje. Je tam spousta lidí, kteří by měli být natolik vzdělaní, aby neskočili na nějaké triky, takže obyčejné lidé tu zprávu od nich vzali jako něco opravdu zvláštního, když ani učenci to nedokáží vysvětlit...
Komentáře
Trojka ma slabší rozbeh ale posledných 100-120 strán som sa od toho nemohol odtrhnúť, na jednotku to síce nemá ale je to určite lepšie ako dvojka
poslední díl PLZ ještě nevyšel, co?
Ak som to správne pochopil v Poľsku ho budú mať 6.12. Aspoň sa je načo tešiť.
http://www.bbart.cz/images/kniha/obrtisk_2736.jpg :-)
ale stále fajn.
(mimochodem, četl někdo od abercombieho první zákon? jaké to je?)
Dík.