Vám nepřijde tak hrozně plastová? To jako bych vzala svoji bárbínu a trochu ji zamazala. Líbila se mi Arya z minulé várky od MU, ale to už to tam napsalo moc lidí, tak jsem se radši zdržela :-D
edit: jsem trošku zpožděná, psala jsem to k té arye, nad kterou tady všichni před chvílí vzdychali
dobře, možná jsem měla napsat hošan, co se snaží být vtipnej. Mě to teda přišlo strašně vtipný, ale asi jen proto, že jsem kolem sebe měla čtyři sourozence :-)
Na Particke je vidiet tie nuansy slovenskeho a ceskeho humoru. Ked nahodou prepinam a ide slovenska Particka, tak dopozeram, ale pri ceskej hned radsej prepnem na reklamu.
Český humor může být jakýkoliv od lidského pohlazení až po opravdu černou satiru, ale vulgární není. To, co někteří naši komici předvádějí, žádný typický český humor není. Často se jedná o vyprávění sprostých vtipů a s vyprávění vtipů pro český humor příznačné rozhodně není.
A napadá tě někdo novodobej s inteligentním humorem typu Horníček + Werich, Šimek a Grossman? Já si bohužel spíš vzpomenu na lidi typu Novotnej, Izer, Donutil.
Komentáře
edit: jsem trošku zpožděná, psala jsem to k té arye, nad kterou tady všichni před chvílí vzdychali
Já si bohužel spíš vzpomenu na lidi typu Novotnej, Izer, Donutil.