Krisa: To nic, taky už vlastně nevím kam až jsme to došli - totiž doletěli :)
Hilda: Tak podobné stavy, tedy beze snů o těhotenství (natož vetřelčím), jsem měl v minulém týdnu, což přišlo ihned po prodělané chřipce. Celkem to byly dva naprosto zabité týdny, kdy jsem neudělal takřka absolutně nic. Cítím s tebou.
Někde teď nedávno běžela americká verze pořadu "Neváhej a toč!" a vyhrálo to video s "mladým Joffem". Scénka zachycovala malé děcko na oslavě narozenin, z pozadí se linulo ono typicky americké "Happy birthday..." a do toho ten malý blonďáček měl naprosto nasranej až hysterickej výraz ve tváři a křičel "Don't sing! Don't sing me! ..." Nevím, proč mě při tom napadl urozený a roztomilý král Joffrey, první svého jména. :o)
Citát z Nového Času (slovenská odroda Blesku): "Ak sa chcete zapojiť do súťaže a vyhrať knihu Päťdesiat odtieňov sivej, pošlite nám správnu odpoveď na súťažnú otázku: Kto je autorom románu? A) E.L. James B) Milan Rúfus"
Komentáře
Hilda: Tak podobné stavy, tedy beze snů o těhotenství (natož vetřelčím), jsem měl v minulém týdnu, což přišlo ihned po prodělané chřipce. Celkem to byly dva naprosto zabité týdny, kdy jsem neudělal takřka absolutně nic. Cítím s tebou.
Nevím, proč mě při tom napadl urozený a roztomilý král Joffrey, první svého jména. :o)
Kto je autorom románu?
A) E.L. James B) Milan Rúfus"