No ted uz vite o cem ta povidka bude pomalu vsichni itakze zkusim neco jineho a tohle necham na potom " Ps: k Branovi: uz nikdy nebude lehat se zenou ani nepochova v naruci sveho syna Pss omlouvam se za nepritomnost diaktriky sem tady pres mobil......
ja som 9 rokov učil, ale potom som si našiel prácu s výplatou :) (nadsázka)
ale jedna z prvých brigád bolo pokladník v galantérii (obchod pre ženy s gombíkmi, vlnou na štrikovanie a pančuchami... z toho je zopár fakt dobrých príbehov:) )
Mno ja si jeste do Vanoc taky planoval gympl ale když jsem viděl ten seznam gymplů- v každém okrese kolem 5 tak jsem šel na elektrotechniku... Stejně bych pak šel na technickou školu (do armady psychologů, ekonomů, pravníků a filosofů se mi nechtělo):D a když se nedostanu na vejšku, tak aspon muzu jit pracovat...
S4RUM4N: Děláš dobře. Jestli je dneska po někom ještě poptávka, tak jsou to absolventi technicky zaměřených škol. Ajťáků je třeba moře, ale jsou potřeba skoro všude.
@MissUtahraptor Nevím. Hlavně nevím jak dlouho a proč jí chce GRRM v Braavosu držet. Pokud jí tam nechá jen tak umřít (což bych od něj očekával protože už neví jakou kravinu by vymyslel) tak jsou její kapitoly od Bouře dál v podstatě zbytečné. Takže pokud bude zbylé dvě knížky pokračovat ve výcviku - tak to opět nemá žádnou pointu. Nějak nevím co chce na Arye ukázat (ve smyslu "co má s tou postavou v plánu" ne ve smyslu "D+D" kteří tohle doufám nikdy nebudou číst)
Nejlepší v tomhle byl Marvin ze stopařova průvodce :D („Nevyčítám ti to,“ řekl s povzdechem Marvin a napočítal pět set devadesát sedm miliard ovcí než o vteřinu později usnul)
Komentáře
Ps: k Branovi: uz nikdy nebude lehat se zenou ani nepochova v naruci sveho syna
Pss omlouvam se za nepritomnost diaktriky sem tady pres mobil......
ale jedna z prvých brigád bolo pokladník v galantérii (obchod pre ženy s gombíkmi, vlnou na štrikovanie a pančuchami... z toho je zopár fakt dobrých príbehov:) )
(„Nevyčítám ti to,“ řekl s povzdechem Marvin a napočítal pět set devadesát sedm miliard ovcí než o vteřinu později usnul)