Hra o trůny bude mít 3. řadu!

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
1101113151635

Komentáře

• upraveno 6. října 2012
  • upraveno 6. října 2012
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 8. října 2012
  • upraveno 8. října 2012
    tak teda čítaš v aj, či?
  • upraveno 8. října 2012
    Ano, i v čínštině. :-)
    upraveno 8. října 2012
    Anglicky umím jen natolik (málo), že pochopím o čem to je, ale úplně všechno si přeložit nedokážu. Tenhle text mi přijde ještě docela jednoduchý. Navíc mi samozřejmě pomáhá, že vím o co jde.
  • upraveno 9. října 2012
  • upraveno 9. října 2012
  • upraveno 9. října 2012
  • upraveno 9. října 2012
  • upraveno 9. října 2012
  • upraveno 9. října 2012
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 9. října 2012
  • upraveno 9. října 2012
    upraveno 9. října 2012
  • upraveno 9. října 2012
    Já jsem celkem Freye chápal, královské slovo je prostě královské slovo. Porušil sice místní zvyklosti, ale to konec konců udělal např. i Tyrion, Jaime a mnozí další. Můžem se jen hádat o tom, zda ten čin odpovídal tomu, co Robb provedl.
  • upraveno 9. října 2012
    upraveno 9. října 2012
  • upraveno 9. října 2012
  • upraveno 9. října 2012
    upraveno 9. října 2012
  • upraveno 9. října 2012
  • upraveno 9. října 2012
  • upraveno 9. října 2012
    svoa00: pragmatické? To mi rozhodně nepřišlo, jak ostatně i ukazuje další děj. Jinak moc nechápu, proč zrovna tahle část Bouře přitahuje tolik pozornosti, když tam došlo k mnohem zásadnějším událostem.
  • upraveno 9. října 2012
    Ugla: K jakým? Podobně zásadní je tam IMHO jenom jedna. RW prostě pro hodně postav hodně změní.
  • upraveno 10. října 2012
    Interview s Bryanem Cogmanem: http://geek-news.mtv.com/2012/10/02/interview-bryan-cogman-inside-hbos-game-of-thrones/

Inu, číst ho opravdu nemusíte, ale tohle Cogman říká o třetí sérii:
    - napsal jednu epizodu, která obsahuje "some great stuff with kids (přeložte si hlavně s Aryou). Odvážím se tvrdit, že to opět bude jedna z epizod v první polovině série a žádná zásadní událost se v ní nestane. Rýsuje se nám tu znova tahle sestava: po jedné epizodě napsali Cogman a Martin (asi aby je oba umlčeli), jednu nebo dvě Taylorová (přečetla si už ty knížky?), zbytek Benioff a Weiss
    -minulá série spěla k velké bitvě, tahle sezóna bude o rodinné dynamice (? převděpodobně tím myslel Lannistery v Králově přístavišti, ostatní postavy jsou už mimo rodinné vazby)
    -třetí série má být "zdravý mix" adaptovaných a přidaných scén, stejně jako ta druhá. Za sebe říkám, že se změnami v Cogmanových dvou epizodách jsem problém neměla, ale tahle poznámka ve mě optimismus nevzbuzuje. Přidané scény ve druhé sérii jsou plné logických chyb, u těch s Talisou je to jenom nejočividnější.

Perlička na závěr - Cogman říká, že některé změny u postav jsou dány jinou fyziologií a temperamentem herců. Nebudeme se radši ptát, proč takové herce vybrali a odkdy se charakter postavy podřizuje tomu, kdo ji hraje.
    upraveno 10. října 2012
    Děsíš mě :(
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 10. října 2012
    Mno na konci druhý serie jsem si říkal, jestli ten seriál není v podstatě Rosin životopis...
    Docela by mě zajímalo jestli se bude Ros nějak podílet na utěku Sansy z KL ( už bych se tomu nedivil) a jak se vyvine to donášení na malíčka....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.