Kolikokoli: Já s ním žádný film nikdy neviděla. Má smůlu, že mi vadí jako člověk (z rozhovorů, jeho vystupování v talk show, apod.). Dabing Na Vlásku mi přišel příšený, nemám ráda "zhusťáckovávání" pohádek a dělání blbů z dětí. Ale já jsem hrozně nesnášenlivá a nenávistná :D On, Shia LaBlaf a jedna moje "spolužačka" jsou jediní 3 lidé, kteří mi vadí již od pohledu, jak mluví...a občas mi z nich je až fyzicky špatně.
ak sa nemýlim, nechce sa mi to niekde pozerať a kontrolovať, tak grrm ešte píše nejaku ICEFIRE encyklopédiu. tú budem asi chcieť/musieť mať. toto je zrejme skôr len jednoduchší zemepis - obrázky hradov a tak. to až tak nehorí...
Aha, to není ta encyklopedie. To je jen nějaký soubor map ze Světa Ledu a Ohně. Podrobné mapy Západozemí, Světa za Zdí, Východu a měst. A jsou tam i mapy ukazující pohyby postav podle jednotlivých knih.
Zrovna čtu Nikdykde. Zajímavé, že Lukjaněnko má podobný příběh v Nanečisto i v jiné knížce (zlá doba pro draky), kde teenagerka přijde z rubové strany zraněná... Že by Gainmana kopíroval? :-)
Komentáře
On, Shia LaBlaf a jedna moje "spolužačka" jsou jediní 3 lidé, kteří mi vadí již od pohledu, jak mluví...a občas mi z nich je až fyzicky špatně.
flanker: :D
A druhá: "A kdo to napsal?"
http://www.amazon.co.uk/The-Lands-Ice-Fire-Song/dp/0007490658/?tag=westeros-21
Podrobné mapy Západozemí, Světa za Zdí, Východu a měst. A jsou tam i mapy ukazující pohyby postav podle jednotlivých knih.
Zajímavé, že Lukjaněnko má podobný příběh v Nanečisto i v jiné knížce (zlá doba pro draky), kde teenagerka přijde z rubové strany zraněná... Že by Gainmana kopíroval? :-)