Jeden chlapík chystá nějaká videa, ve kterých bude vyprávět o světě Písně ledu a ohně. (anglicky) Také v nich bude ukazovat fanarty různých autorů. Pod videem pak vždy budou odkazy na DA.
Mno a požádal mě o rozeslání odkazu mezi další lidi. Tak si tu dovolím malý spam: :-)
Melindaaa: Jsem na tom stejně. Druhý nejhezší jsou u mě ty targaryenský. A kde jsou sakra boty s motivem Dvojčat, chci přijít na setkání fanoušků a dostat přes držku!
Ak mám byť úprimný, tak tu scenériu okolo miesta, kde Sandor umieral som si predstavoval asi ako u nás pri Váhu :D Vážne, ide tam taký malinkatý svah k rieke a už som si predstavil len pár malých stromkov pri brehoch, konkrétne na vrchu toho svahu...
Na jednu stranu se Arye vyčítá, že se z ní stal vraždící psychopat, a na druhou stranu se jí vyčítá, že nedokáže chladnokrevně prohnat meč umírajícím, který se k ní choval relativně slušně, pokusil se ji dostat k rodině (i když za prachy) a který jí zachránil život. Tak jak teda?
Nevada: Já Aryu chápu. Nic mu nedlužila, protože jí nepomáhal z dobroty srdce, a navíc po ní nikdo nemůže chtít, aby se z ní po všem, co zažila, stala samaritánka.
Komentáře
Mno a požádal mě o rozeslání odkazu mezi další lidi. Tak si tu dovolím malý spam:
:-)
Mohu poprosit o jméno autora?