Lampárna

upraveno 31. října 2015 v Rozličný pokec
1181921232464

Komentáře

• upraveno 2. října 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 2. října 2012
    upraveno 2. října 2012
    Druhá závěrečná práce na UHK a druhá změna oponenta. Mě snad nikdo nechce, začínám si to brát osobně :). No alespoň jsem si toho všimla tentokrát brzo a ne až při kopírování úvodního listu do hotové práce (změnila se mi oponentka na nejpuntičkářštější docentku, která má ke všemu zkratku JEDI - hodnotila mi i překlep na straně 32). Grrr!
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 2. října 2012
    No ty vogo! Si musím postěžovat.
    Ten deviantART je strašnej! Včera večer jsem se tam konečně zaregistroval a šel spát. Ráno vstanu zapnu noťas a vlezu na deviantART. Mno a jsem tam. Od rána až do teď. A ještě jsem se od toho ani jednou neodlepil. No tak dobře kecám, dvakrát jsem byl na záchodě a najíst se. Ale pak jsem se hned zase rychle přisál zpět k monitoru.
    Takové do nebe volající mrhání časem! Mohl jsem dělat spoustu užitečných věcí a místo toho se tu hrabu v obrázcích, přidávám odběry a rozdávám hvězdičky :D
  • upraveno 3. října 2012
    Když Tě to baví... Já si ani nevšimla, že jdou nějaké hvězdičky rozdávat- bohatě mi stačí, že jsem se zbavila neustálého násilí/nahota/... aneb nejsi registrovaná, neuvidíš nic. ;)
  • upraveno 3. října 2012
    Nám dneska asi přistál v protější zahradě u mateřský školky novej kocour, protože ten náš podvyživenec ráno v půl čtvrtý začal venku tak vřískat, že mne to vzbudilo. Tak se máma oblíkla a šla našeho mazlíčka kocourka chudinku vyzvednout. No ohlížel se docela ostražitě, protivník je asi trochu démon z pekla. :-D
  • upraveno 3. října 2012
    upraveno 3. října 2012
    Michelle: Však já schválně použila slovo "závěrečná práce" a ne to zakázané :D No, s tím vedoucím to máš teda daleko horší, to ti nezávidím :(. A áčko mít nebudu, protože my jedeme stále trapně na čísla.
  • upraveno 3. října 2012
    Krisa: Aha, tak to bude jednička;-) Já to vyřešila hned ten den, co mi to napsal. mám nového a lepšího vedoucího:-)
    upraveno 3. října 2012
  • upraveno 3. října 2012
    upraveno 3. října 2012
  • upraveno 3. října 2012
    Už mám taky téma na bakalářku... ne, že by mě těšilo :D. (a ne, ještě nic nedělám :D)
  • upraveno 3. října 2012
    Dámy klid, vemte si příklad ze mě: V půlce šetáku se zjistilo, že nemám ani vedoucího, ani zadání (přitom jsem na té práci už pár let "dělala"). Šéf katedry se nade mnou smiloval a vzal si mě pod křídla pod podmínkou, že budu chodit každý měsíc konzultovat (je dobré znát největší lemply na ústavu :). Když jsem za měsíc přišla, tak se podivil, co tam dělám a pro jistotu na půl roku zmizel do Francie. Týden po termínu jsem zjistila, že jsem měla práci odevzdat, tak jsem dohodla odevzdání o pár dnů později, dny navíc strávila v hospodě a pak s jazykem na vestě odevzdávala (nikdy jsem to neotevřela, abych nenašla chybu hned na titulce :).
    upraveno 3. října 2012
    brbr: Tak to máš štěstí, u nás by se se mnou nikdo nebavil a rovnou bych šla na pozdější termín :(
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 3. října 2012
    Co vy lidi děláte s časem... :)
  • upraveno 3. října 2012
    upraveno 3. října 2012
  • upraveno 3. října 2012
    @Krisa: Vedoucí je tam hlavně od toho, aby tě bránil, kdyby si na tebe moc dovolovali a neporadila sis náhodou sama. Zřejmě usoudili, že jsou nad počet a šli si za svými záležitostmi..
    upraveno 3. října 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 3. října 2012
    Já kvůli určitým rodinným problémům nestihl včas zadání diplomky. Ale člověk, u kterýho jsem ji pak dělal, vodil do přednášek retrívra, kterýho cvičil jako slepeckýho. A ten si mě oblíbil coby spolehlivého dodavatele salámu od svačiny, tak mě vzal dodatečně.

Ale práci jsem odevzdal včas navzdory tomu, že Eliška byla v nemocnici a byl jsem dost na dně a ještě k tomu chodil do práce... :)
  • upraveno 3. října 2012
    no ja som krizovu cast tvorenia diplomky prelezala v nemocnici s kocovinou, takze som dopisovala este rano pred odovzdavkou...skoro ako poviedky do fanfic :)
  • upraveno 3. října 2012
    upraveno 3. října 2012
  • upraveno 3. října 2012
    Krisa: Já bych i začala, ale ten původní vedoucí byl naprd, teď už fakt začnu (do Vánoc určitě:-D):-)
    upraveno 3. října 2012
  • upraveno 3. října 2012
    upraveno 3. října 2012
  • upraveno 3. října 2012
  • upraveno 3. října 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.