Tak snad každý normální člověk, který někdy držel střelnou zbraň ví, že ani nenabitou zbraní (nefunkční, zbraní bez zásobníku) se nikdy nemíří na člověka. nikdy.
No, bohužel asi neví. Tam kolovaly historky jak to vypadá na policejních střelnicích... Nebo, to bylo hned první co sem zaslech při začátku studia, jak jeden policajt měl pistoli se zlomeným úderníkem, tak se pořád frajeřil. Plnej zásobník, natáhnul závěr, přiložil k hlavě a cvak.
Pak mu to opravili, on na to zapomněl a prásk, stírali ho ze zdi.
Prostě každá zbraň je nabitá zbraň, u každý zbraně je mimo střelbu prst vždycky mimo spoušť a nikby po vybití zbraně nezapomenout na ránu jistoty do bezpečného prostoru. A neblbnout.
to mi pripomina, ako raz manzel na strelnici strielal holubov :) instruktori mu to ukazali - treba vzdy odistit a zlomit on zabudol, ze uz odistil a znovu "odistil" a zlomil :) ked uvideli instruktori tu hlboku jamu vedla jeho nohy, zbledli a zacali sa strachovat o licenciu :)
Mě se líbí ten první obrázek. Něco podobného už mě také napadlo. Tady ty zvířata reflektují postavy. Já jsem do těch symbolů chtěl vtisknout rody samotné. Proti sobě ve výskoku Zlovlk a Lev. Mezi nimi řeka a v řece pstruh. Jenže zlovlk je omotán chapadly krakatice a lev je zamotán do trnů. Na pozadí v souboji do sebe zamotaní dvanácterák s tříhlavým drakem. Na obloze na jedné straně ledový měsíc se sokolem a na druhé straně ohnivé slunce s kopím. Teď už to je zrealizovat :-)
Komentáře
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/279795-vojak-chtel-vylekat-kolegu-aby-ho-zbavil-skytavky-strelil-ho-do-obliceje.html
I když je asi nahrané.
Nebo, to bylo hned první co sem zaslech při začátku studia, jak jeden policajt měl pistoli se zlomeným úderníkem, tak se pořád frajeřil. Plnej zásobník, natáhnul závěr, přiložil k hlavě a cvak.
Pak mu to opravili, on na to zapomněl a prásk, stírali ho ze zdi.
Prostě každá zbraň je nabitá zbraň, u každý zbraně je mimo střelbu prst vždycky mimo spoušť a nikby po vybití zbraně nezapomenout na ránu jistoty do bezpečného prostoru. A neblbnout.
instruktori mu to ukazali - treba vzdy odistit a zlomit
on zabudol, ze uz odistil a znovu "odistil" a zlomil :)
ked uvideli instruktori tu hlboku jamu vedla jeho nohy, zbledli a zacali sa strachovat o licenciu :)
Tady ty zvířata reflektují postavy. Já jsem do těch symbolů chtěl vtisknout rody samotné.
Proti sobě ve výskoku Zlovlk a Lev. Mezi nimi řeka a v řece pstruh. Jenže zlovlk je omotán chapadly krakatice a lev je zamotán do trnů. Na pozadí v souboji do sebe zamotaní dvanácterák s tříhlavým drakem. Na obloze na jedné straně ledový měsíc se sokolem a na druhé straně ohnivé slunce s kopím.
Teď už to je zrealizovat :-)