Fanouškovská fikce

upraveno 16. ledna 2013 v Rozličný pokec
1525355575875

Komentáře

• upraveno 27. září 2012
    Ale božíčku, já vás přece nenutím :-)
    Avšak liknavý přístup, kdy nikdo neví jestli jo nebo ne a kdoví jestli a nejsou stanovená přesná data znamená, že další kolo už ani nebude. Vím, o čem mluvím.
    Na druhou stranu - mi to může být vuřt, já tudy jen procházím a veskrze se mne to netýká. Klidně to zrušte - žádná křeč :-)
    Že já sem lezla......

(kingovy knihy jsem dostala čtyři a byly to jediné, co jsem kdy střelila v antikvariátě, ale zato s gustem....řbitov prodat nešel, protože jsem s ním nejen šlahla, ale taky do něj několikrát kopla a rozpadl se :-p)
  • upraveno 27. září 2012
    Já mám teda radost, že je vyhlášeno téma, alespoň je zase něco, co mě nutí psát :D. Běda, jestli se to bude rušit! :D
  • upraveno 27. září 2012
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 27. září 2012
  • upraveno 27. září 2012
  • upraveno 27. září 2012
    Chci se zeptat je to opravdu officialní vyhlašení 3 kola povídek? jestli ano proč to není jako novinka na icefiru proč je to ohlašené jen komentářem který určitě né každý najde a proč to vyhlašuje někdo kdo ani není registrovaný? a ještě jedna věc nešlo by založit topic do kterého by lidi dávali své povídky, které jsou podle nich dobré a chtějí se o ně podělit nebo zjistit jestli se jejich povídka libí i dalším lidem, ale ještě nebylo v soutěži téma ke kterému by se jejich povídka hodila? Už dlouho nad tím přemýšlím ale nevím jak by byl takový topic udělaný jestli by lidi napsali/zkopírovali celou povídku do komentu, nějak připojili pdf s povídkou ke komentu nebo posílali alekovy? Todle jsem nevymyslel tak sem ptám.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 27. září 2012
    lord Thyrael: Povídky můžeš dávat sem - už dost lidí je se zkopírovalo. Jako novinka to není vyhlášeno asi proto, že si to Alek ještě nepřečetl ;)
  • upraveno 27. září 2012
    já si myslel že tady jde všechno přes Aleka (jsem tady zatim jen měsíc)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 27. září 2012
    Lord:
    1. Ten človek tu zaregistrovaný bol, ale si zmazal z istých dôvodov účet a je to náš starý veterán, takže to právo má, dokonca toto celé bol aj nápad daného človeka :) On započal prvé kolo.

2. Tento príspevok slúži zdieľaniu poviedok

3. Môžeš si bokom vytvoriť poviedku, IMHO ak ju pošleš 2x, raz teraz a potom pre istotu alebo počkáš, nič sa nestane, Alek to za chvíľu ohlási.
    upraveno 27. září 2012
  • upraveno 27. září 2012
  • upraveno 27. září 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 27. září 2012
    Jo, to už jsem tu párkrát říkal, že by bylo zajímavé, kdyby se prohodily pozice Sansy a Aryi, jsem rád, že to někoho pohnalo až k tvořivosti :)
  • upraveno 28. září 2012
    Ta, co je ona je zároveň i Náhodný kolemjdoucí, Posel z vesmíru, Agnes, Maud a Esme Weatherněco? Božíčku... :-)
    Je od ní pěkné, že se aktivně chopila organizace této skomírající soutěže, která by bez ní byla odsouzena k zániku, všechno tomu nasvědčuje... :-)
    Nezbývá než doufat, že jí ten elán vydrží...

Já osobně bych, stejně jako Ben Nevis, uvítal menší prodlevu (týden, 14 dní?), aby autoři mohli chvíli vydechnout, načerpat více tvůrčích sil a přeorientovali se na nové téma, aby měli čas na regeneraci jemných vláken své zvýšené vnímavosti (jež ostatní zovou talentem), aby mohli řádně najít, uchopit a popsat to, co si jiní nedokážou představit - aby se z toho nestala jen jakási automatická rutina "z povinnosti"; ale pokud si většina přeje vrhnout se do tvůrčího víru neprodleně a bez oddechu, byl by hřích jim v tom bránit. :-)
    Byl bych rovněž pro to, aby se Alekovi podobná vyhlášení dávala vědět předem a nestavěl se až před hotovou věc a nemuselo se čekat, "až si toho všimne". Ať chceme nebo ne, nejvíc práce a starostí s tím má přece jen on. ;-)
    Není nad normální domluvu.

Každý není chrlič jako pan Král, jak již zde bylo taktéž řečeno. :-)
  • upraveno 28. září 2012
  • upraveno 28. září 2012
  • upraveno 28. září 2012
    Možná by nebylo od věci vyhlásit speciální "cenu" pro "nejlepšího nováčka". :-)
    upraveno 28. září 2012
    Za sebe říkám, že je mi celkem jedno, jestli se bude psát do 28.10. nebo třeba do 11.11., páč jak se znám tak to stejně budu psát tak nějak předposlední víkend, ať už to bude kterýkoli :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 28. září 2012
    Ja osobne by som dal 2týždňový relax, nech si človek odpočinie, prípadne o tom popremýšľa. Myslím, že nás je tu dosť takých, ak sme traja či štyria tak som ticho, ale ak sme všetci, tak by to bolo skvelé.
  • upraveno 28. září 2012
    mi je to jedno, jestli bude relax. Hlavně, že už jsou témata a můžu o tom přemýšlet :D
  • upraveno 28. září 2012
    upraveno 28. září 2012
    To bych ovšem spíš byl pro, aby to bylo vyhlášený (aby se to opravdu objevilo zadaný), ale s delší dobou na psaní, třeba do 18. listopadu.
  • upraveno 28. září 2012
    ja by som rád od Ben ešte tretiu tému :) nech má dilemu
  • upraveno 28. září 2012
    Alternativni realita... no ja som to pochopil asi tak že SoIaF mam brať ako alternativu k našmu svetu...
  • upraveno 29. září 2012
  • upraveno 29. září 2012
    upraveno 29. září 2012
    Tak už mám vymyšlené téma. :-) Kdy že to třetí kolo startuje?
  • upraveno 29. září 2012
    Jinak, co se týče soutěže, konec by mohl být vyhlášený klidně už zítra, protože jsem dnes spáchal výtvor, který snad splňuje zadání jednoho z témat. Ale je to tak úděsné, že váhám, jestli to nezařadit mimo soutěž jenom někde tady. :-))
  • upraveno 29. září 2012
  • upraveno 29. září 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.