Hildegarda: to je pecka :D nemôžem sa prestať smiať :D:D
Najlepšie bolo asi toto : V skratke: Zakázali zavádzajúce oblaly na vifónka, lebo zobrazovali mäso ktoré tam vôbec nie je. Diskusia: - a to ešte keď sa zistí, že vo francúzskej polievke nie ani kúsok Francúza... treebeard2
- a madarskej klobase ani kus madara ... ale pobavil si ma na cely den 100 bodov... Duro3 A co tak ... - ... Ciganska pecienka. Tu kedy zakazu ? Klamanie spotrebitela a este aj rasova diskriminacia :-) martin33_again - Myslis "neprisposobivy rezen"? ;) Jsf
:) kazdy mesiac nedockavo sledujem, az sa objavi novy vyber a milujem toho cloveka, ze s tym zacal je to fakt rozhladeny jedinec, rodinne zalozeny sachista, dava aj recenzie na knihy - minule bol aj Carodej Zememori, mozno preto vie vybrat to najlepsie :) u vas nik taky nie je? vasa skoda :)
Páči sa mi, že v tom článku zo všetkých možných dračích adaptácií od Dračieho srdca cez Eragona až po Dračie vojny spomenuli práve Pieseň. A to sa mi tá jašterica na nich podobá len krídlami. Zato je podlhovastá horizontálna, zatiaľčo draci by mali mať vertikálnu stavbu tela. Ale je to naozaj zaujímavý tvor.
Komentáře
vzdy mi to prinesie skvelu zabavu :)
http://lorinc.blog.sme.sk/c/299997/Urodilo-sa-v-juli-2012-diskusie.html
Najlepšie bolo asi toto :
V skratke: Zakázali zavádzajúce oblaly na vifónka, lebo zobrazovali mäso ktoré tam vôbec nie je.
Diskusia:
- a to ešte keď sa zistí,
že vo francúzskej polievke nie ani kúsok Francúza...
treebeard2
- a madarskej klobase ani kus madara ... ale pobavil si ma na cely den 100 bodov...
Duro3
A co tak ...
- ... Ciganska pecienka. Tu kedy zakazu ? Klamanie spotrebitela a este aj rasova diskriminacia
:-) martin33_again
- Myslis "neprisposobivy rezen"? ;)
Jsf
je to fakt rozhladeny jedinec, rodinne zalozeny sachista, dava aj recenzie na knihy - minule bol aj Carodej Zememori, mozno preto vie vybrat to najlepsie :)
u vas nik taky nie je? vasa skoda :)
a teď mě omluvte, jdu dítěti rozmixovat králíka :-)
uz ma viac ako rok a zubov? tak sa s tym uz neper :)