:D:D Tiež som sa zaujímal, ale ono to skôr bolo pre prvú nie? Teraz už je aj prvý v titulkách, už je to vlastne hlavná postava... A hlavná postava bol predsa Hodor .D
Veru, Lena by si za to čísielko opitej Cersei zaslúžila peknú cenu... Aj Arya na to, aká je mladá a ako zaujímavo zvláda tú rolu, ale to len tak... Ono hlavný bol asi ten, koho pchali na každý plagát - Sean Bean aka Eddard Stark...
Mi bolo hneď jasné, že na Make-up a Efekty nominujú Valar morghulis, už len kvôli poslednej scéne :)
Obávám se, že teď už není cesty zpět a nic D+D nepřesvědčí, že by měli jako spojovák dějových linek najít někoho jiného. Těžká volba - zbavit se Ros/přidat novou postavu, sám bych nevěděl...
Hm, taky jsem čekal nominaci spíš pro Allena... Ale jeho časy snad ještě přijdou. O hlavní nemá ani cenu uvažovat, tu kvůli patriotismu nejspíš dostane Lewis. I když Bryan Cranston by si čtvrtou (skoro v řadě) zasloužil.
Hm, úspěch Homelandu se dal čekat. Pro Američany je to holt atraktivnější. Alespoň, že utřeli Mad Men. Příští rok očekávám (zasloužený) megaúspěch pro Breaking Bad.
Komentáře
Mi bolo hneď jasné, že na Make-up a Efekty nominujú Valar morghulis, už len kvôli poslednej scéne :)
prvá svojho mena...
http://www.pohadkar.cz/public/media/Bludicka/Popis/bludicka_ok.jpg
O hlavní nemá ani cenu uvažovat, tu kvůli patriotismu nejspíš dostane Lewis. I když Bryan Cranston by si čtvrtou (skoro v řadě) zasloužil.
Za Daaria?