Některé vtipy se mi líbili, jiné už jsem slyšel milionkrát. Docela se mi líbil díl kdy je na "výslechu" v Božích Mlýnech. Ten sarkasmus je tam skvělý...
EY: Tak občas se jim nějaký vtípek povedl (přiznávám, že jsem párkrát koutky zvedla :-)), ale občas je pro mě u sitkomu dost málo... Většinou mi ty vtipy přišli spíš trapné, šlo by to i líp. Anebo je chyba ve mně a jsem suchar bez smyslu pro humor:-)
EY: to bude tím, že Růžová zahrada apod. jsou seriály pro starší lidi, co sednou k bedně a nemají zrovna chuť na kriminálku. Stejná cílová skupina jako na telenovely. Běží vůbec aktuálně nějaká česká tvorba pro mládež?
Mě zase už nebaví takové ty seriály typu Terra Nova, kde se jede na nějaký wow efekt pro děcka a dějová linka je tam jenom proto, aby se to tvářilo jako seriál.
Nakonec jsem se dodívala na první sérií Touch, i když jsem tomu moc naděje nedávala. Těch 12 dílů se dalo přežit a nakonec se tam začalo i něco dít. Ten autista mi připadá víc jako zručný manipulátor než jako postižené dítě. :-)
Jsem zjistil, že Grimma teď začali dávat na Prima Cool. Nicka Burckhardta dabuje Ondřej Brzobohatý. :-) Takže jestli máte rádi příšerky a rádi se děsíte...
Grimm mi přijde jako jeden z lepčích nápadů NBC a třeba se z něj vyklubá druhej Supernatural. Ale jestli se chcete děsit doporučil bych něco jinýho ...
Person of Interest asi zatím nejlepší pilot z mnou sledovaných seriálů (Dextera ani TBBT už nesleduju). Zábavné a mělo to spád. Ale snad nebudou tuhle linii zbytečně natahovat.
TBBT je už fakt slabota. Nový díl je sice o poznání lepší, než ty z 5. řady (konečně na sebe nebyli zlí - nevtipně zlí), ale už na to opravdu koukám jen ze setrvačnosti.
Krisa: Mně to furt baví, myslím, že přidané slečny do docela dobře oživily - pár Shamy nemá chybu:-))) Ale samozřejmě, je to názor od názoru, někomu se může zdát zas úplný opak:-)
Já na to koukám, protože na to dělám titulky :D. Ale 5. řada (2. polovina) mi zatím přišla nejlepší ze všech. Ale to je tím, že zbožňuju Bernardette. A hlavně Bernie+Howard vztah. Nesnášela jsem toho slizouna Howieho z prvních sérií.
Komentáře
Běží vůbec aktuálně nějaká česká tvorba pro mládež?
Mě zase už nebaví takové ty seriály typu Terra Nova, kde se jede na nějaký wow efekt pro děcka a dějová linka je tam jenom proto, aby se to tvářilo jako seriál.
Nakonec jsem se dodívala na první sérií Touch, i když jsem tomu moc naděje nedávala. Těch 12 dílů se dalo přežit a nakonec se tam začalo i něco dít. Ten autista mi připadá víc jako zručný manipulátor než jako postižené dítě. :-)