anglachel: tak to by byla pecka :-))) dejme tomu, že by Dany s Aegonem "zařvali" a na dracích, z důvodu kapky dračí krve, by nakonec jezdili Shireen, Doran Martell a Jon... - šedý lupus, dna a nemrtvý... - to by byla sestavička :-)))
a proč by to měl bejt Stannis? jinak rozhodně fandim Stannisovy. Ale taky nechapu proč by na konci pátý knihy dvě knihy před koncem rozehrával další scénu kdyby nebyla duležitá pro konečnou zapletku, neříkala přece někde Danerys, že si věkově byla s Aegonem blíž než s Vyserysem a tak že by si spíš vzala jeho a puf najednou už neni mrtvej. Podle mě je to divný tu kapitolu sem nejakou nahodou čet hned po Epilogu takže sem se zamyslel co kdyby, takže to ted vydim tak že Danerys si vezme Aegona a teorie s Jonem se ukáže jako pravdivá. Stannis se stane správcem sevëru za to že pomůže Danerys s WW, Viktariona slupne Drogon, z lannisterů přežije jen Jaime a Tyrion kterej dostane skalu, Arrya vyvraždi Frey, Sansa bude vladnout udolí, Rickona objeví Davos a získá tím podporu bíleho přístavu pro Stannise a Cersei spolu se svými dětmi bude zabita při plenění králova přístaviště Targaryenskými vojaký no snad je to všechno a odpovídá to i tomu že to bude hořkosladkej konec protože pro mě je Danerys (a jakýkoli kiný Targeryen) na trůně velká katastrofa.
Thuomas: Proč je podle tebe jakýkoliv Targaryen na trůně katastrofa? Dany se nezdá být tak špatnou vladařkou. Je trochu naivní a dělá chyby, ale je jí 14 let :) Já ve čtrnácti ... :D Gardien: Dany už dračí hlava je. Důkaz: protože na jednom jezdí, není pochyb..
Protože Danerys je jen malá naivní holka, je to taková ta princeznička co dostane co ji bylo ukradeno protože je to prostě jeji právo bla, bla nevim jestli sem jedinej ale hned po Joffreym, Cersei a Slyntovy je Danerys moje nejmin oblibena postava. A třeba Stannis by byl lepším vladařem ( potrestal by Frey i Boltony). Zárověn moc nevěřim že ten Aegon může byt pravej příjde mi že Martin už oživil moc postav (zajímalo by mě co bude dělat s Cat)
Ja bych Cat nic špatnýho nepřál ale myslim si že si jednoho krásneho večera poté co zavraždil krále sevru a jeho matku řekl co kdybych alespon jednoho z nich ozivil aby fanousci nebyli tak zklamaný ja pak Cat do toho příběhu ještě nějak začlenim. A proč vlatně nikdo nemá rád nemrtvou Cat?
Jo jinak co si myslíte o téhle pasáži z domu neumírajících: "Vysoký lord s měděnou pokožkou a stříbrozlatými vlasy stál pod praporcem s ohnivým ořem a pod ním bylo vypálené město. " -ví se kdo by to mohl být? ať už z minulosti nebo z budoucnosti? (když vezmem vpotaz, že ty vize mají v sobě něco pravdy)
a za 2.) myslím že se dočkáme čtvrtého draka, ať už podle: "Z doutnající věže se vzneslo velké kamenné zvíře a vydechlo přízračný oheň... " (HoU) a "krev chlapcova za kamenného draka" (Bouře)
Môžete mi niekto osviežiť pamäť pobozkala Sansa Clegana počas bitky na Černovode? Mne sa zdá že nie, ale priateľka ktorá teraz číta celú ságu (konečne som ju na to nahovoril) mi tvrdí že Sansa sa spomienkach vracia k tejto udalosti a spomína bozk. Tak teraz neviem či ja som na to zabudol, alebo si to Sansa v svojej hlave romanticky prikrášlila? Presa len Celgane bol jej jediný ochranca (ak sa to tak dá nazvať).
Komentáře
:-)))
dejme tomu, že by Dany s Aegonem "zařvali" a na dracích, z důvodu kapky dračí krve, by nakonec jezdili Shireen, Doran Martell a Jon... - šedý lupus, dna a nemrtvý... - to by byla sestavička
:-)))
Já ve čtrnácti ... :D
Gardien: Dany už dračí hlava je. Důkaz: protože na jednom jezdí, není pochyb..
"Vysoký lord s měděnou pokožkou a stříbrozlatými vlasy stál pod praporcem s ohnivým ořem a pod ním bylo vypálené město. "
-ví se kdo by to mohl být? ať už z minulosti nebo z budoucnosti? (když vezmem vpotaz, že ty vize mají v sobě něco pravdy)
a za 2.)
myslím že se dočkáme čtvrtého draka, ať už podle:
"Z doutnající věže se vzneslo velké kamenné zvíře a vydechlo přízračný oheň... " (HoU)
a "krev chlapcova za kamenného draka" (Bouře)