Hore je Dany, Robb, Jeyne, Jorah. Pod nimi Ygritte (Sansa), Jon, Sam, Brienne, Jaime. Pod tým X, Arya, Stannis (?), Melisandra, Cat. Ďalej Gendry, Cersei, Joffrey. Posledný riadok Theon (Reek), Aša, Sandor, X, Sansa a Tyrion. V portáli je Hodor (!), Bran, Jojen, Meera.
Nemám tucha, kto sú X-ká, teda tlstý hnedovlasý (ten s karamelovými vlasmi, možno Tommen, i keď vlasy nesedia a vyzerá strašie). Potom dievčina za Sansou aj keď to môže byť Jeyne Pool. Stanisom som si nie je istý, farba vlasov ani tvar vlasov nesedia, ale má podobný výraz a je pri Meli.
Hmm, nevím co na Sophie vidíte. Herecký výkon takový průměr (jsou tam daleko lepší herci i z dětské generace aby jste neřekli že jí srovnávám jenom s "hvězdami") a vzhledově taky nic moc... Hlas má tak nějak nevýrazný (kdybych jí potkal tak po hlase bych jí potom určitě nepoznal) a nezdá se mi ani nijak jinak výrazná. To samé platí ale i pro jiné poměrně nevhodně obsazené postavy... (aby jste tady zase nenadávali tak toto nemá nic společného s tím koho hraje, jen mi prostě přijde ve všem průměrná)
Já si na Sophii nemůžu stěžovat od desátého dílu první série a jejího scény s Joffreym si ji naopak užívám. Ve druhé sérii se mi hodně líbilo její plivnutí jedu po Tyrionovi a jemný postrčení Joffreyho v Černovodě a ta blesková změna v posledním díle, když se otočí na Malíčka.
svoa00: Pýchu a hněv bych asi prohodila- u hněvu člověku hned naskočí "rudá" jako příslušná barva. (Ne že by mi k Studenorukému cokoli z toho pasovalo. :) Ale šperky jsou to pěkné. Velmi pěkné. :)
Máš pravdu, zblízka jsou na tom fialovém vidět paví pírka, takže je to pýcha. A červený s ručkama je hněv - původně jsem myslela, že ty ručičky kámen pyšně ukazují :) Každopádně bych je chtěla do sbírky.
Komentáře
Pod nimi Ygritte (Sansa), Jon, Sam, Brienne, Jaime.
Pod tým X, Arya, Stannis (?), Melisandra, Cat.
Ďalej Gendry, Cersei, Joffrey.
Posledný riadok Theon (Reek), Aša, Sandor, X, Sansa a Tyrion.
V portáli je Hodor (!), Bran, Jojen, Meera.
Nemám tucha, kto sú X-ká, teda tlstý hnedovlasý (ten s karamelovými vlasmi, možno Tommen, i keď vlasy nesedia a vyzerá strašie). Potom dievčina za Sansou aj keď to môže byť Jeyne Pool. Stanisom som si nie je istý, farba vlasov ani tvar vlasov nesedia, ale má podobný výraz a je pri Meli.
Ale šperky jsou to pěkné. Velmi pěkné. :)
Máš pravdu, zblízka jsou na tom fialovém vidět paví pírka, takže je to pýcha. A červený s ručkama je hněv - původně jsem myslela, že ty ručičky kámen pyšně ukazují :) Každopádně bych je chtěla do sbírky.