TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
16364666869362

Komentáře

• upraveno 30. srpna 2012
    Krisa: už mnohokrát. Je to skvělý! Dělala jsem to podle toho receptu, jak to vařili v tom jednom speciálu pořadu o vaření :D.
    Jarla: A co teprve až zjistíš, že je Fry svůj vlastní dědeček! :D
    Zatím jsem u pra pra ......pra prasynovce :-) Neke, že s tou přítelkyní, co se na něj vyklajzla :-))
    Ne, je to takovej Márty Mekfláj, co to dotáh' do konce :D.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 30. srpna 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 30. srpna 2012
    Jo, tu variantu jsem dělala taky a zjistila jsem, že se až tak moc neliší :D. Každopádně je to mňamka (ale ne taková, jako Pravé jakazačistánské karí... to je fakt neskutečná lahoda!)
  • upraveno 31. srpna 2012
    Vlcacka: já to sama nevařila, ale každý rok na Festivalu Fantazie chodím na přednášku "Vaření se Stařenkou Oggovou". Vždycky je tam parádní atmosféra a navíc ochutnávky. Dělají PJK, jahodového klátila (mňam), omáčku ohó ohó, chléb a vodu, naprosto nevinnou kaši s nenápadnou medovou směsí (mňam mňam!), čokoládová slast se STO (naprostá dokonalost!) , knihovníkův banán (:D), pilulky ze sušených žab (to je fakt dobré :D), krysy na špejly (ty byly tuším jen jednou na Trpasliconu) a... to je asi všechno :D.
    Kolikokoli - pst! Fuj mluvit o Krisách na špilce! Že tě ústa nebolí. Jak netaktní!

( :-D)
    Neboj, nebyly to pravé krysy a už vůbec ne Krisy :D. Tuším, že to bylo ono maso s oním masem, teď nevím... musela bych se zeptat Smraďocha :D.
    Začala jsem sledovat nový seriál (Merlin). Je to zatím dost dobré. Líbí se mi hlavně herecké obsazení (snad všichni už hráli v Doctorovi Who - kterého tu ale stejně asi nikdo nezná, takže je to fuk :D). Je to vtipné :D.
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    upraveno 31. srpna 2012
    Kolikoli : hej Merlina uz pozeravam dlhsie je to fajn serial a Doctor Who zacina niekedy na jesen
    Nový Doctor začíná... ZÍTRA!!! Zítra v o půl deváté (našeho času)! Už se nemůžu dočkat! :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 31. srpna 2012
    Doctor Who znám, viděl jsem dokonce i některé díly z roku 65 a dále. Merlin se mi nelíbí a to z jednoho prostého důvodu: Další připitomělý Teenagerský seriál. Proč musí Merlin vypadat že zrovna vylezl ze základky? A chudáka Artuše by snad ani nikdo neposlouchal. Proč mu nemůže být třeba 30-40 a hrát ho nějaký sympaťák?
    Jo, na Merlinovi je snad všechno špatně... Připitomělej scénář, (zvlášť v první řadě) děsivý vizuální efekty, otravná "Guenevere", prkenná Morgana... ale ústřední dvojice je tak nehorázně vtipná, že na seriál taky (tajně) koukám. :)
  • upraveno 1. září 2012
    EY: Protože to už tady bylo milionkrát...
  • upraveno 2. září 2012
  • upraveno 3. září 2012
    sex v meste bol vtipne zamontovaný.
  • upraveno 3. září 2012
    Na CSFD jsem narazil na francouzský seriál Zvláštní jednotka. Má jen 8 epizod, tak jsem to skouknul - a docela síla. Mám rád televizní policajty typu Moulina nebo Schimanskýho a ten jejich smysl pro morálku a férovost - byť je to samozřejmě dost naivní a v dnešní době trochu úsměvné. Policajti ze Zvláštní jednotky - to je diametrální rozdíl. Všudypřítomná syrovost a surovost na straně zákona i zločinců - a stejně se mi to líbilo. Režíroval to Olivier Marchal - pokud jste viděli jeho filmy MR 73, Válka policajtů (2004) nebo Gang story, tak si dovedete představit jakého rázu tahle netradiční série je.
  • upraveno 5. září 2012
    Merlin skončil... 1. série - 75 %, 2. série - 80 %, 3. série - 90 %, 4. série - 95 %! Opravdu úchvatný seriál!
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 5. září 2012
  • upraveno 6. září 2012
  • upraveno 6. září 2012
    Uz sa tu o tom hovorilo, ja si pozriem prvy diel a potom sa rozhodnem...
  • upraveno 6. září 2012
    Nevada: ta bílá královna vypadá dobře. Nemuseli by to zmršit, pokud se nebudou snažit o originální adaptaci něčeho, co už má milion jiných adaptací.
  • upraveno 7. září 2012
  • upraveno 7. září 2012
    Mlade herecky mozne nie, ale panny uz davno :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 7. září 2012
    Ben: Ako to má zhruba následovať dej Pilierov?
  • upraveno 7. září 2012
  • upraveno 7. září 2012
    Já se docela těším na seriál Revolution. Už od traileru je to sice klasický veřejnopravní seriál ( jednoduché charaktery, které už jsme viděli tisíckrát), ale téma je to zajímavý a Gus Fring jako záporák je pro mně po Breaking Bad celkem dobrá návnada. Zase jednou seriál, při kterým budu fandit záporákovi, ale o to víc to člověka baví :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.