Uglo - trochu mi splývá Neverwinter s datadiskama, takže teď nevím, o které postavě mluvíš....o té ještěřici v podzemí nebo o poušti, jak to přenese do poschoďové díry vykopávek.... Hrála jsme to ráda a pak jsme to hrávali s manželem přes hamači, což je nesrovnatelně lepší zábava. Neverwinter však má obrovskou nevýhodu proti Diablo 2 - v Diablu je domyšleno, že si každý může hrát za sebe a v různých skupinách a úkoly plní za sebe nebo za kolektiv - zkrátka se to odvíjí od toho, kdo hostuje. V Neverwintru hra kolabovala, když jsme chtěli jeden nebo druhý si zahrát chvilku samostatně - pak už to nešlo skloubit. Postavy musely jít celou dobu spolu, protože když měla některá důležitý předmět dřív než k němu došla chronologicky druhá, tak hra spadla....hrozně mne to mrzelo. Pak jsme si pořídili dvojku a to bylo totální zklamání.....všechno dobré zmizelo a hra se stala nehratelná. Ten samý případ jako Diablo2 a Diablo 3 nebo Two worlds 1 a Two worlds 2 nebo Setleři 2 a Setleři překopaní k desátému výročí do 3D :( V hratelnosti jedno fiasko vedle druhého :(
Jarla: Myslí královnu Prastarých Morag, co se za ní hrdina musí vydat pomocí wors of power do Source Stonu. Myšlenka byla taková, že příběh působí hodně dlouho docela sympaticky tajemně, až k úplnýmu konci se to zvrhne do záchrany světa a pokud možno eště několika paralelních.
Mě se líbila jednička (tu jsem měl od kdysi už asi po pátý rozehranou tak jsem to minulej víkend dojel) co do nápaditejch questů a ve dvojce zase příběh.
Aha :-) už si to vybavuju :-) Už jsem to dva roky nehrála a od té doby jsem v jiných hrách zachraňovala stovky jiných světů :-D Klasická kližka :-p Každopádně jednička se mi moc líbila. Vadilo mi jen, že lidé jsou oproti jiným rasám dost znevýhodněni.
:-) Já hrávala za trpaslici bojovnici - po té jsme sáhla jako první a pak se k ní stále vracela :-)) Universální solitér, co ustojí vše, co je třeba :-) A to včetně toho chlastacího souboje v hospodě a bez fixlování :-D
Letohradské noci :-)) Jo Neurotik - málem jsem zapomněla :-D Ale to trpaslice taky mohla, akorát nevím, jestli si nejdřív nemusela šlehnout nějaký slivkový lekvárek :-D
Je to roztomilá dračákovitá hra, kde si dali hodně na té podobnosti a principech záležet. Kouzla se stejně jmenují i stejně působí, jsou tam povolání a výzbroj, které hodně kopírují herní systém. Opravdu to stojí za to si zahrát :-) Moc fajn je, že některé úkoly mohou plnit jen některé postavy a některé zase ne...záleží právě na rase, povolání a přesvědčení.
Já teď pařim už podruhé Dragon age origins :) a teď když znám SoIaF tak je tam dost vidět inspirace touto ságou :) jestli někdo nehrál tak všem doporučuju..kdyby takhle někdo udělal v podobném principu/stylu hru tomto světě tak by to byla špica :)
Nebo RAM. Nebo je to dokonce zdrojem. WoWko nikdy moc na grafiku náročné nebylo (ani teď nebude), tam jde hlavně o procesor a RAM. Bylo by vhodné kdybys napsal hlavně svojí sestavu (konfiguraci), ale jestli se ti to začalo stávat poslední dobou, tak se prostě něco porouchalo a bude to třeba vyměnit.
PC ako celok? To presne netuším. Viem, že klávesnica je Genus, obrazovka Philips ale samotná bedňa je veľmi stará... Na nej je len logo toho hnusného Exploreru, nič viac nič menej...
Tak pokud by šlo o atmosféru, našly by se samozřejmě jiný kousky (Dead Island lidi hodně zaujal svým tlačením na city), ale ten fór nakonec mě prostě uchvátil :)
Kdybych ale nepočítal jen trailery a bral videa vůbec, tak by to asi vyhrálo tohle Starcraftí video:
Komentáře
Aj toto vyzera celkom super
Hrála jsme to ráda a pak jsme to hrávali s manželem přes hamači, což je nesrovnatelně lepší zábava. Neverwinter však má obrovskou nevýhodu proti Diablo 2 - v Diablu je domyšleno, že si každý může hrát za sebe a v různých skupinách a úkoly plní za sebe nebo za kolektiv - zkrátka se to odvíjí od toho, kdo hostuje. V Neverwintru hra kolabovala, když jsme chtěli jeden nebo druhý si zahrát chvilku samostatně - pak už to nešlo skloubit. Postavy musely jít celou dobu spolu, protože když měla některá důležitý předmět dřív než k němu došla chronologicky druhá, tak hra spadla....hrozně mne to mrzelo. Pak jsme si pořídili dvojku a to bylo totální zklamání.....všechno dobré zmizelo a hra se stala nehratelná. Ten samý případ jako Diablo2 a Diablo 3 nebo Two worlds 1 a Two worlds 2 nebo Setleři 2 a Setleři překopaní k desátému výročí do 3D :( V hratelnosti jedno fiasko vedle druhého :(
Myšlenka byla taková, že příběh působí hodně dlouho docela sympaticky tajemně, až k úplnýmu konci se to zvrhne do záchrany světa a pokud možno eště několika paralelních.
Mě se líbila jednička (tu jsem měl od kdysi už asi po pátý rozehranou tak jsem to minulej víkend dojel) co do nápaditejch questů a ve dvojce zase příběh.
Kdybych ale nepočítal jen trailery a bral videa vůbec, tak by to asi vyhrálo tohle Starcraftí video:
ale rozhodne troni tento.. live action.. čo viac môže človek chcieť: