To jsem samozřejmě viděl taky :) Háček je v tom, že osmým dílem máme na několik měsíců utrum, protože dalších osm dílů bude až příští rok. Proto píšu o dvou částech ;)
Hell on wheels me nejak nezaujalo... mam westerny rad ale tohle mi proslo nemastne neslané. Kazdopadně po Breaking bad by mohlo zacit walking dead a po walking dead GOT :D. Jo mimochodem: jak na vas u homeland pusobil Brody? chteli jste aby prezidenta a dalsi oddelal alebo jste takhle spokojeni? a myslite ze je spravné to vyresit takhle? To ze je Brody terorista jsem si myslel od zacatku ( bez toho by byl serial celkem nudný) ale je jeho postoj správný? proč s tím prostě nevyjde na povrch? Mno a taky Saul bude v pekne slozité situaci... aaa nemuzu se dockat
WTF? Proč tam dali hezkou herečku do role Anny Klevské, když tam furt kecají o tom, jak je ošklivá? (tak jako podle dobových zpráv). To nenašli nějakou opravdu nehezkou herečku? Vypadá to směšně, když je pěkná a Jindra na ni ani nechce šáhnout.
Tak už odkrouhli mou oblíbenou postavu (Cromwell). Chudák, nevěděla jsem, že měl tak blbou smrt :/.
Kolikokoli: To samé bylo v nejnovějším filmu Jane Eyre. Dva krásní herci si tam povídají o tom, jak jsou ohyzdní. Nebudu se divit, když pak budou mít hezké holky z těch filmů a seriálů mindráky. :-)
Kolikokoli: Taky jsem čekala nějakou opravdovou šeredu, která už od pohledu vypadá smradlavě:-D A nakonec z toho vyleze velmi sympatická Joss:-/ A Jana S. taky byla zbytečně moc hezká.
No, já ji mám ráda, protože byla taková jiná. Hodná. Milá. Usmířila Jindřicha s Marií. Byla to prostě dobrá duše a Jindřich ji doopravdy miloval. Proto ji mám nejraději. Je to taková nešťastná lovestory během kruté doby. Navíc se nepletla do politiky a Jindrovi nerozkazovala, tak jako (skoro všechny ) ostatní manželky.
VLcacka: Walking Dead sleduju už od doby kdy byla první série (to roční čekání na 2. řadu ze mě taky málem udělalo živou mrtvolu) a dabing je naprosto strašnej. Hlavně to odnesl chudák Shane :( a plácaj tam naprostý nesmysly (př: v originálu rick zapíná vysílačku krátce před úsvitem v dabingu po setmění atp.)
:-) Včera jsem si na zkoušku dala první díl Futuramy, jetsli mne to chytne...hned po shlédnutí stázového boxu jsme si potom musela pustit první díl trpaslíka :-)
Komentáře
Tak už odkrouhli mou oblíbenou postavu (Cromwell). Chudák, nevěděla jsem, že měl tak blbou smrt :/.
Nebudu se divit, když pak budou mít hezké holky z těch filmů a seriálů mindráky. :-)