Daemon Blackfyre: No moc jich nebylo. Z mé generace jsem u nás vydržela jenom já + kamarádka, co sportuje vrcholově (ale přestoupila do jiného oddílu). Gardien: Já neumím šermovat, ale vždycky mě bavilo si na to hrát :D
Gardien: No to nevím, jsem poněkud polenoidního charakteru :) (což se projevuje třeba tím, že neumím hrát fotbálek, protože nejsem schopná dělat každou rukou něco jiného a sledovat to + jsem mistr světa v trefování bílé kulečníkové koule do díry)
flanker.27: Legrace to je, kamarád mě vždycky nutil hrát a pak se mi smál. Já se totiž na sebe vztekám a nechápu, jak se to mohlo stát (když zas padne bílá). Jednou se mi stalo, že jsem se do hry tak zažrala, že jsem trefila barevnou...jenže jsem zapomněla, že mám pruhy :D
Ovšem nejkurióznější bylo, když jsem už hrál na černou, protihráči předtím bílá spadla tudíž jsem musel hrát přes půlku a o manťák, trefil jsem to tak báječně že jsem černou hodil do správný díry a jak jsem nadšeně vyskočil, dopad jsem zádama na pootevřený dveře od záchodu, do kterýho jsem se úhledně skoulel...
Hmm môj najlepši zažitok ako sme tak raz hrali v hoteli... chybali im aj gule ale o tom potom.. a mali hnusne plastove taga ktorymi som si skoro spalil kožu.. tak som šiel do hotelovej reštauracie a jednym tym malom si namazal tago... a jak to potom lietalo
Komentáře
Gardien: Já neumím šermovat, ale vždycky mě bavilo si na to hrát :D
Ovšem nejkurióznější bylo, když jsem už hrál na černou, protihráči předtím bílá spadla tudíž jsem musel hrát přes půlku a o manťák, trefil jsem to tak báječně že jsem černou hodil do správný díry a jak jsem nadšeně vyskočil, dopad jsem zádama na pootevřený dveře od záchodu, do kterýho jsem se úhledně skoulel...