Vichry zimy - Theon

upraveno 1. února 2014 v Píseň ledu a ohně
145791014

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 27. srpna 2012
  • upraveno 27. srpna 2012
  • upraveno 28. srpna 2012
    K původu Jona - nečetl jsem všechny příspěvky, ale Jonův původ byl vysvětlen v Tanci v Davosově kapitole, docela pochopitelně. Zajímavé, že se to tady neřešilo (nebo jsem to přehlédl)
    Někteří (a já se k nim řadim) to považují za typ informace jedna bába povídala...
    Někteří se upnuli k tomu, že je synem Lyanny a Rhaegara a jiní tomu nechávají volný průběh :-)
    aha, tak už jsem v obraze :)
    Mě to přišlo docela logické vysvětlení a budu se ho držet.
    Syn lyanny a Rhaegara - to by bylo jako z pohádky a ne z drsné fantasy :)
  • proč jako z pohádky ??? Rhaegar jí unesl/nebo šla dobrovolně a rok jí "znásilňoval" zdravému středověkému muži stačil jeden maximálně dva zásuny a by bylo zaděláno ... to nebylo jak dnes že se chlap snaží deset let aby z toho bylo aspoň nedochutče. Nedovi to stačilo tak jednou aby měl Robba, a Boltonovi stačilo jedno znásilnění aby měl Sněha :) Malíček odpannil Lysu a už byla těhotná. Kdysi ... kdysi i ve fantasy světě byly muži víc muži a ženy byly plodnější ... dnešní průměrný muž má 10 x méně spermií než ten před 40 ti lety a až 90 % mužů má problémy s početím
  • jen ho nech ať rozsévá, v zájmu ehm lidstva :)) muži degenerují, takovéj alfasamec má povinnost vůči lidstvu !!!!!!!! ;)

jinak mému otci na to stačil taky jediný pokus ... víc ani nedostal :D
    Pan manžel může zkusit být dárce spermatu, ale ani to by se asi Tyně moc nelíbilo, kdyby se k němu v důchodu přihlásil tucet dalších dětí - a všechny by byly navzájem nevlastní :D
    S dárcovstvím spermatu to není jen tak - to se prověřuje a prověřuje :-) Absolutní zdraví podmínkou :-) Mimochodem - to ne, že se použije okamžitě - to se leta čeká a čeká, jestli se neobjeví důvody proč ne. Většinou se čeká až do doby, než má dárce své děti odrostlé a je vidno, že jsou zdravé. Tak jako u býků a kanců - jejich sperma se používá až je prověřeno. To značí v praxi - všechny zkoušky vyšly pro - odebere se co největší množství po dobu několika let. Část se použije - tak deset ostře sledovaných potomků a čeká se dop třetí generace. Teprve když se sečtou výnosy a zprůměrují a tak dál, teprve pak se začne používat genofond vlastně dávno mrtvého dárce :-)
    A nikdy se nikdo nedopátrá, kdo je otcem - ani jedna strana :-)

S početím na jeden pokus mám své 3 zkušenosti :-) Plodné a neplodné dny jsou poněkud...řekněme nepřesná konstanta, která se posouvá, jak je libo. Teoreticky být musí, ale prakticky jsou universálně šoupací a spoléhat na ně může jen nezodpovědný hazardér, kterému je výsledek vuřt :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 28. srpna 2012
    S tou mužskou časťou mal žiaľ pravdu. Dokonca aj vo vode sú obsiahnuté látky, ktoré obsahuje ženská antikoncepcia(myslím, že ide o hormonálnu antikoncepsiu, ale nie som si istý, čiže túto časť nerátajte za stopercentne pravdivú) a vylúčia sa do nej močom a ani filtráciou ich nie je možné dať preč. Tieto látky sa teda po nejakom čase dostanú do pitnej vody a muži ich vypijú, čo spôsobuje mnohé problémy a plodnosťou, prípadne aj neplodnosť.
  • ale jo rozsvítí :)) rty zčervenají a žena jinak voní :)) zkrásní

Nejen lidští muži ale i ti z říše zvířat tím trpí, nedávno jsem se díval jak to zkoumali u krokodýlů a místo pořádných macků měli jen takové divné žižalky a den vědec řekl že s tímhle nemůžou plodit že antikoncepce a kosmetika je vyhubí ...

ale není to jen v tom, taky znečištění, chemicky upravovaná strava, nezdravý způsob života - to ničí i ženy :) ale muži jsou víc náchylnější :)

Lorde z Kalamáře, já se neptal otce, ale matky :D:D:D
    svoa00: Když my ty chlapy mateme a simulujeme plodné dny celý měsíc - rtěnka, pushupka, zdravíčko, pudr... Při plodných dnech jsou více prokrvené rty, pleť, prsa se vlivem hormonů malinko zvednou. Většina líčení je o simulaci plodných dní (zbytek o předstírání mládí) :-)
    Já jen chtěla říct, že to jestli probíhají nebo ne se dá okamžitě změnit :-) Může být, že zrovna začíná cyklus neplodných a pic ho, žena si to rozmyslí po třech dnech a jede zase s plodnýma...taková tajná zbraň pro ochranu vlastních potomků :-) a aby to nevykdákaly, tak je to pojištěno tím, že o tom rozhoduje podvědomí :-)
    Takžéé... :D:D skončilo se u Theona žejo? :))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 28. srpna 2012
    Jsem si vždycky říkal, jak to na ženský působí, když se chlapi bavěj o "krámech." Díky holky, už to vim... :)
    Flankere - život je plný poučných situací :-))
    Ačkoliv je pár témat, na které jsem háklivá - moje nejoblíbenější je o rozmáznutém hmyzu - to men vždycky otřepe. Tak se přiznám, že jsem nejspíše na pitevně otrla a podružnosti neřeším :-D Na obědě si od nás pajdačky odsedávaly s nakrčeným nosem :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 28. srpna 2012
    Jarla: Nás dokonce v rámci studia na základech soudního lékařství nahnali na pitvu člověka, ohromně veselý...

svoa00: Radši nechtěj vědět, co občas pronášej některý "borci" v posilovně... :)
    Arttu d´Charo P...: "zasune... znásilní... odpanní..." (bodré chlapské mručení) Tyna: "No, ale početí závisí také na plodných a neplodných dnech" (bodré mručení chlapského ansámblu se mění v paniku "plodné dny? to je nebezpečně blízko MENSTRUACE!!!, vraťme se k zasune... znásilní... odpanní...), :-))))

:-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.