Everett, predstav si, že si lord, celý svoj život miluješ vzdelanie a vieš, ako veliť ríši tak, aby mala prospech. Snažíš sa pomôcť svojmu kráľovi a staneš sa jeho pobočníkom. A pár dní na to sa objaví nejaká žena, ktorá je schopná zničiť ľudí okolo seba pre svoj prospech, natlačí kráľovi do hlavy kaleráby a následne zožne čo zasial a stane sa pobočníčkou namiesto teba.
Verím, že v krčme budeš svojim priateľom hovoriť "Tá vypočítavá manipulátorská klamárka to teda celé dobre vymyslela, čisto z profesionálneho hľadiska ju obdivujem" namiesto "Tá sk****** coura mě hezky voj*****"
Tyna: Podle mýho názoru pravděpodobně psychicky nemocná je (to "oficiálně ne" byla samozřejmě ironie. BTW třeba já jdyž jsem si dělal zbroják ještě na škole, tak jsem samozřejmě procházel přísnejma testama, zatimco tihle civilové to dostanou kdovíjak). Ale s povahou samotnou to moc nesouvisí, jen to možná umocňuje její celkový nepřátelství ke všem okolo. Nicméně byla plně soběstačná a když se Eliška pokoušela jí nějak pomoct, dostalo se jí nadávek jako stejně to děláš jenom abys po mě dědila a podobně... Ani na pohřbu ta svině nebyla... Vždycky jsem se divil, jak v takový rodině mohla vyrůst tak strašně hodná a mírná holka jako Eliška.
Já jsem prostě světlá strana síly, j si takovou zlobu neumím vysvětlit jinak než nemocí. to je hrůza :-( Možná byla prostě zlá a už se zlá narodila .-(
Takových lidí jako matka od Elišky je plno. Ta moje klidně prohlásí, že můj manžel není dobrý člověk, zatímco sama... no škoda mluvit. Bohužel každý si nemůže vážit rodičů, protože leckdy není za co. :-(
Komentáře
Verím, že v krčme budeš svojim priateľom hovoriť "Tá vypočítavá manipulátorská klamárka to teda celé dobre vymyslela, čisto z profesionálneho hľadiska ju obdivujem" namiesto "Tá sk****** coura mě hezky voj*****"
:) Vysvetlené?
Vždycky jsem se divil, jak v takový rodině mohla vyrůst tak strašně hodná a mírná holka jako Eliška.
Bohužel každý si nemůže vážit rodičů, protože leckdy není za co. :-(
Toho prvního Daaria bych brala klidně i s modrýma vlasama :) Ti ostatní mi připadají staří.