No, tak já si rozmyslel dvě povídky, a jelikož nejdelší pro mě je samotné překlepávání do kompu (a navíc mi vypadlo teď asi deset dní, kdy se místo u kompu budu toulat na plachetnici), tak se obávám, jestli odevzdám v tomto kole alespoň něco... :o( A štve to o to víc, že jsem si původně říkal, že se mi tato témata nelíbí.
Nevymlouvat a psát .-)) Stará pravda - když na to sednete, napíšete si osnovu v bodech a pak ji začnete v libovolném pořadí doplňovat, tak už to jde skorem samo. Nejtěžší je kápnout na námět. Takže se do toho konstruktivně pusťte, pokud vás již něco napadlo :-)
:D No, já tam vždycky mixuju, jak nejvíc to jde, abych pak byla překvapená vzhledem potomků. Takže např. tlustou bílou siminku s modrýma očima a blond vlasy dávám většinou dohromady s vychrtlým černochem :D. Dany je bílý vyžle, takže jsem ji dala dohromady s vypracovaným černovlasým týpkem :D. A příbuzní se tu brát nemohou :/ (až od vlástňat). Gepeto: ta stránka je lol :D.
MU: ale jde to obejít jedním hackem MUHEHE! :D (ten stejný tuším umožňuje "woohoo" - šak víte co - mezi/s teeny (hodí se asi k Dany :D) a těhotenství teenů a chlapů :D. Ale ještě jsem to nezkoušela :D.
Komentáře
Stará pravda - když na to sednete, napíšete si osnovu v bodech a pak ji začnete v libovolném pořadí doplňovat, tak už to jde skorem samo. Nejtěžší je kápnout na námět.
Takže se do toho konstruktivně pusťte, pokud vás již něco napadlo :-)
Pokud chceme v následujících letech číst něco z "Ledu a ohně" - musíme si to napsat sami :-D
A příbuzní se tu brát nemohou :/ (až od vlástňat).
Gepeto: ta stránka je lol :D.